Societati care isi “aniverseaza” numele

Destul de multe persoane care indeplinesc calitatea de asociat intr-o societate comerciala poarta numele Maria, Marian, sau un nume derivat de la acestea.

Asa se face ca, astazi, odata cu ei, isi serbeaza ziua onomastica si societatile lor comerciale, daca putem sa spunem asa! ๐Ÿ™‚

Doar in Bucuresti, pe baza unei cercetari, a reiesit ca sunt inregistrate 407 societati comerciale care au in denumirea lor numele Maria si 198 de societati care au in denumirea lor numele Marian. La nivelul intregii tari sunt 1890 cu numele Maria in denumire si 1036 cu Marian. Daca mai adaugam si pe cele cu Marin (3398 la nivelul intregii tari) si Mariana (170 la nivelul intregii tari), Marilena (25 in toata tara), sau Marinela (40 in toata tara), ajungem la un numar de 6559 in toata tara.

La multi ani si multe succese in activitate!

…iar daca aveti de inregistrat mentiuni la Registrul Comertului (inchideri de puncte de lucru, suspendare de activitate, cesiuni de parti sociale, schimbarea sediului social etc), puteti apela cu incredere la Serviciile Reinvent Consulting, cu o programare prealabila la 0213186960. Asiguram servicii in toata tara.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *