Eveniment la Registrul Comertului

Nervi, sudoare, liste interminabile si multe semne de intrebare – asta au gasit cei care au ajuns astazi la Registrul Comertului, in prima zi in care institutia a redeschis salile de judecata. Ziua a mai fost marcata si de un eveniment cel putin neobisnuit: este prima zi in care Registrul Comertului trebuie sa rezolve peste 7000 de dosare.

Necunoscatorii s-ar fi putut intreba, trecand pe langa poarta institutiei, daca cei de acolo asteapta sa intre la Registru sau stau la coada pentru reducerile oferite de magazinul aflat cativa metri mai incolo. Dupa ce intri in Registru, primul soc este cauzat de listele interminabile pe care numerosi obisnuiti ai institutiei incearca sa le parcurga – un perete intreg acoperit de liste si mult timp necesar pentru a-ti gasi numarul intre cele peste 7000 de  dosare afisate.

In zona casieriilor, ceva mai multa ordine. In afara de camere de filmat si reporteri care incearca sa ia impresii, lumea pare sa fie mai linistita si multumita de modul in care se desfasoara activitatea.

Urcand spre salile de judecata, insa, temperatura incepe sa creasca vizibil. Scari aglomerate, inghesuiala, oameni care tipa si multe, multe vorbe de nemultumire. In holul central, imaginea este de necrezut. Oameni dand din coate si incercand sa ajunga in fata salii unde au fost repartizati, caldura aproape de sauna si un zgomot din care nu se inteleg decat numere de sali sau dosare.
[MEDIA=3]
Nu poti sa rezisti mai mult de 5 minute, astfel ca multi ies timp de cateva minute pentru a lua o gura de aer. Cozi interminabile, dar greu de deslusit care pe unde asteapta. Nu mai intram in detalii, pentru ca imaginile vorbesc de la sine. In mare, asa a aratat o zi memorabila de la Registrul Comertului.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *