Gazduire sedii PFA/ IF

Gazuire sedii Persoane Fizice Autorizate, Intreprinderi Familiale

Avand in vedere faptul ca asiguram servicii de infiintari de PFA si IF (Persoane Fizice Autorizate si Intreprinderi Familiale), dorim sa aducem urmatoarele clarificari:

Atat la infiintarea de societati comerciale, cat si la infiintarea de PFA si IF, va este necesara dovada sediului social, urmand ca la adresa respectiva sa fie inregistrata PFA/IF/societatea comerciala respectiva. Daca nu detineti in proprietate un imobil unde sa va inregistrati sediul, apelati cu incredere la serviciul nostru de gazduire a sediului social!

Prin gazduire nu intelegem si inchirierea spatiului respectiv ci doar facilitatea inregistrarii PFA/IF in locatia respectiva. Sediile, pentru cei care aleg serviciul nostru, vor fi inregistrate in Bucuresti, Splaiul Independentei Nr.273 (in zona statiei de metrou Grozavesti), Sector 6, adresa la care compania noastra detine o cladire de birouri.

Gazduirea sediului social al societatii comerciale include un pachet de servicii conexe: Secretariat Basic. Acesta cuprinde: primire corespondenta, notificare primire corespondenta, preluare de apeluri telefonice, notificare apeluri telefonice, receptionare e-mail-uri si notificare primire e-mail-uri.

Pentru a afla preturile, veti consulta pagina de tarife.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *