Servicii accesibile si profesionale de evidenta financiar-contabila

Evidenta financiar-contabila a unei societati comerciale constituie o activitate complexa si deosebit de importanta. Pentru gestionarea eficienta a resurselor si pentru a putea lua cele mai bune decizii, este esential ca aceasta activitate sa cada in sarcina unor persoane bine pregatite, cu experienta domeniu.

Avand in vedere contextul economic, avand in vedere drumul parcurs de clienti impreuna cu noi si angajamentul nostru de a contribui la succesul lor, anuntam faptul ca onorariile pentru clientii existenti vor ramane la nivelul anului 2009.

Categoriile de servicii de evidenta financiar-contabila oferite societatiilor comerciale sunt:

Unul dintre beneficiile importante este faptul ca, apeland la serviciile noastre, veti salva timp deosebit de important – cateva zeci de ore lunar – nemaifiind necesar sa mergeti la Administratiile Financiare, Registrul Comertului (ORCTB), Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), Casele de Sanatate (CASS), Agentiile pentru Ocuparea Fortelor de Munca (AJOFM), Casele de Pensii (CAS). Astfel, va veti putea concentra asupra lucrurilor prioritare, fie ele de afaceri ori personale.

Puteti consulta, la pagina dedicata, tarifele pentru contabilitate.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *