Infiintari firme online

Ce inseamna “infiintari firme online”?

Unii dintre furnizorii de servicii de infiintari firme, s-au grabit sa afirme ca ofera servicii de infiintari de firme online. Totusi, credem ca este cam fortata “iesirea” avand in vedere faptul ca ofereau doar posibilitatea descarcarii unui document word de 1-2 pagini pe care doritorul trebuia sa-l completeze cu anumite informatii si sa-l trimita mai apoi pe mail.

Alti furnizori de servicii de infiintari de firme au afisat si cuvantul “online” doar pentru a fi gasiti la cautari, desi nu ofereau nici macar facilitatea descrisa mai sus.

In fine, am gasit doi furnizori de servicii de infiintari de societati care aveau pe site formulare pentru trimiterea unor informatii. Ei sunt mult mai aproape de conceptul de “infiintari firme online” si, in ciuda acestui lucru, nici nu-l comunicau. Mai mult, doritorii clienti nu pot decat sa trimita informatii, nu sa realizeze o comanda de infiintare a unei societati.

Cu www.clientonline.ro am vrut sa indreptam aceste lipsuri. Din fata computerului, veti putea comanda asemenea servicii (la care se adauga si altele conexe) realizand si plati.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *