Termen limita pentru declaratia 205

Agentia Nationala de Administrare Fiscala reaminteste intr-un comunicat de presa contribuabililor despre faptul ca termenul limita pana la care trebuie sa se realizeze depunerea formularului 205 “Declaratie informativa privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiar de venit” este data de 30 iunie 2010.
Declaratia respectiva se completeaza si se depune de catre platitorii de venit care au avut obligatia calcularii, retinerii si virarii impozitului pe veniturile cu regim de retinere la sursa in anul 2009.
ANAF atentioneaza asupra urmatoarelor aspecte:
– Impozitele declarate prin acest formular la data de 30 iunie 2010 sunt impozite finale si sunt aferente veniturilor cu regim de retinere la sursa a impozitului, altele decat veniturile din salarii sau veniturile declarate prin formularul 205 depus pana la data de 1 martie 2010.
– Persoanele fizice care au beneficiat in anul 2009 de venituri impozitate prin retinerea la sursa a impozitului, si care fac obiectul formularului 205 cu termen de depunere 30.06.2010, nu au obligatii declarative.

Pentru a vedea care sunt categoriile de venituri in cazul carora se aplica prevederile privind declaratia 205, puteti urma linkul catre comunicatul de presa ANAF.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *