De weekend: despre educatie financiara.

Week-end-ul a batut deja la usa si poate ca va ganditi deja la iesirea la munte, sau la mare. Iata un scurt subiect de gandire pentru saptamana viitoare!

Cum poti asigura copiilor o educatie financiara solida?

Cate lucruri se invata la scoala? Si cate din ele cresc sansele unui individ de a duce o viata implinita? Cate lucruri care ar fi folositoare nu se invata la scoala? Si cine va trebui sa-l invete pe individ aceste lucruri?

Vorbim despre educatie. Si poate ca exista oameni care isi dau seama ca, pentru a reusi intr-o asemenea lume (nu neaparat pentru a reusi in afaceri, ci pentru a reusi sa ai o viata implinita!), ai nevoie de educatie financiara. Apoi copiii tai vor avea si ei nevoie de o educatie financiara solida.  Oare cam cat la suta dintre romani resimt aceasta problema ca fiind deosebit de importanta? Ar fi interesant de stiut, cum foarte interesant ar fi si sa aflam ce fac ei in acest sens.

Iata un exemplu despre care am aflat din Dailybusiness: Cosmin Alexandru, actionar majoritar al firmei de branding B&P Brandivia, parinte a doi copii, de 13 si 12 ani, le-a pus copiilor sai putini bani pe bursa printr-un consultant, pentru ca ei sa inteleaga ce inseamna instrumentele financiare si sa deprinda lucrul cu acestea, precum si pentru a-i obisnui cu economiile si cu managementul lor.

Oare cine va avea sanse mari sa aiba o viata implinita??

Da share la acest articol!

Related Posts

One Comment

  1. June Belieu 3 June 2017 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *