Negocieri in vederea recuperarilor de creante

Negocierile in vederea recuperarii creantelor comerciale constituie piatra de incercare deopotriva pentru manageri, contabili, juristi, avocati si executori judecatoresti.
Experienta pe care echipa noastra a acumulat-o de-a lungul anilor ne-a demonstrat ca putem obtine succese in cateva ore acolo unde altii au depus eforturi timp de mai multe luni. Iar ca sa va convingeti, exista o singura modalitate si nu aveti nimic de pierdut.

Daca aveti de recuperat creante comerciale mai mari de 25.000 RON, va rugam sa ne contactati. In functie de fiecare situatie particulara suntem deschisi si solicitarilor clientilor nostri ale carora creante au o valoare mai mica de 25.000 Ron.
Serviciul este valabil pentru societati comerciale mici, medii si mari, indiferent daca este vorba despre facturi fiscale, file CEC, bilete la ordin etc. Onorariul se va calcula in functie de valoarea datoriei, se va negocia si va fi perceput numai in cazul succesului.
Modalitati de actiune: contract de mandat, cesiune de creanta. Se va analiza cazul pe care il prezentati, precum si situatia debitorului, iar varianta de recuperare va fi hotarata de comun acord.
Procedura va presupune participarea a doi manageri cu experienta semnificativain domeniul afacerilor, doi experti contabili si doi avocati, toti facand parte din echipa Reinvent si avand relatii sudate si o importanta experienta de lucru in echipa. Etapele parcurse sunt urmatoarele:
1.    contactarea/notificarea debitorului si purtarea unor discutii prealabile cu privire la necesitatea platii creantei si temeiul pe care se fundamenteaza aceasta, la modalitatile in care se vor realiza platile debitelor si a penalitatilor aferente si la modul in care se va monitoriza intregul proces.
2.    inceperea procedurii judiciare (in cazul in care situatia nu se va rezolva pe parcursul primei etape).
Cadru legal in domeniul recuperarilor de creante:
•    Decizia 4/2009 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind investirea cu formula executorie
•    Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori
•    Legea nr. 59/1934 asupra cecului
•    Legea nr. 58/1934 asupra cambiei si biletului la ordin
•    O.G. 28/2006 privind reglementarea unor masuri financiar-fiscale
•    Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei
•    O.U.G. 119/2007 privind masurile pentru combaterea intarzierii executarii obligatiilor de plata rezultate din contracte comerciale
•    O.G. 5/2001 privind procedura somatiei de plata
•    Codul de procedura civila – CARTEA a V-a “Despre executarea silita”
Pentru programarea unei intalniri/discutii, in cazul in care sunteti o persoana interesata, va rugam sa ne contactati!

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *