Servicii de audit, consultanta, certificari.

Intre serviciile nou-intrate in portofoliul Reinvent intra si cele de audit financiar, consultanta si certificari.

La adoptarea deciziilor economice importante, atunci cand hotarati asupra valorii de cumparare/vanzare a unei afaceri, in depistarea si evaluarea eventualelor deficiente de management, in evaluarea garantiilor pentru credite, la calculul profitului si distribuirea dividendelor s.a. va sunt esentiale auditari.

Serviciile oferite de catre auditorii Reinvent intrunesc exigentele mentionate de normele metodologice in domeniu: Credibilitate, Profesionalism, Calitate a serviciilor, Incredere, precum si principiile fundamentale de independenta si integritate a auditorilor, obiectivitate, competenta profesionala si atentie cuvenita, confidentialitate, standarde tehnice, conduita profesionala.

Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:

  • Audit financiar:
    • documentarea auditului,
    • raportul asupra situatiilor financiare
  • Audit intern bazat pe analiza riscului,
  • Consultanta,
  • Certificari.

Angajamentul de audit se onoreaza in baza unui contract si respecta intru totul prevederile legii, hotararile si regulamentele Camerei Auditorilor Financiari din Romania, Cadrul General de intocmire si prezentare a situatiilor financiare elaborate de IASC si Standardele de Contabilitate Internationala si Nationale.

Onorariul va fi calculat avand in vedere tariful/ora (sau zi) pentru fiecare persoana angajata in misiune. Eventualele cheltuieli conexe legate de indeplinirea serviciilor profesionale (cheltuieli de transport, cazare etc.) vor fi acoperite de catre client, suplimentar fata de onorariile profesionale.

Pentru evaluarea cazului dumneavoastra si a onorariului, va rugam sa ne contactati la 021-318.69.60 in vederea programarii unei intalniri.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *