Schimba ceva in bine!

Centrul de copii Sf. Macrina Asociatia Noi Orizonturi Familia

Astazi, profitand de faptul ca activitatile intense legate de pregatirea si derularea conferintei de la Hotelul Intercontinental au trecut, ne-am putut dedica unei alte cauze care tine de responsabilitatea sociala.

Una dintre companiile din Grupul Reinvent a donat peste o tona de produse din carne si, in colaborare cu Asociatia Noi Orizonturi Familia, am plecat sa aducem zambete pe fata oamenilor mai putin fericiti. Itinerariul nostru a cuprins Complexul Odai (Soseaua Odaii Nr. 3-5), Centrul de Ingrijire si Asistenta Sf. Elena (Str. Barbu Delavrancea Nr. 18), Centrul Social pentru Copii Sf. Macrina (Str. Ilarie Chendi Nr. 14), Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane Adulte – Vitan (Calea Vitan Nr. 267-269), Asociatia Noi Orizonturi Familia (Aleea Varful cu Dor Nr. 37).

Stim ca exista mult mai multe asezaminte care ar avea nevoie de donatii. Stim ca exista mult mai multe persoane care merita macar un gest in aceasta luna a faptelor bune, sau pe tot parcursul anului. Stim! Si mai stim si ca exista multe alte companii care inteleg ca nu se poate vorbi despre o reusita durabila fara o contributie adusa comunitatii din care faci parte. De aceea asteptam sa ne scrieti pentru ca pe viitor actiunile de acest fel sa fie mult mai ample. Cunoasteti asezaminte de copii, sau de batrani, in situatii dificile? Conduceti o companie care si-ar putea uni eforturile cu ale noastre? Va rugam sa ne scrieti folosind formularul de la pagina Contact.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *