Crispus sarbatoreste Ora Pamantului in parcul Izvor

Stinge lumina si aprinde focul!

Sambata, 31 martie, trupa Crispus din Sibiu vine la Bucuresti pentru un spectacol extraordinar cu ocazia Orei Pamantului.

In fiecare an, in ultima sambata din luna martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Ora Pamantului.

Astfel, sambata, 31 martie, sunteti invitati cu totii in Parcul Izvor, unde, incepand cu ora 20.30, Crispus – The Art of Fire va oferi un spectacol de foc, ce combina pirotehnia cu acrobatiile, creand efecte vizuale unice. Adus la nivel de arta, jocul cu focul este un spectacol in sine, un show impresionant de flacari ce nu necesita alta energie decat cea umana. Iar membrii trupei Crispus au reusit, de-a lungul timpului, cele mai impresionante spectacole pirotehnice.

——————————

Despre Crispus:

Cu o experienta de 8 ani in spectacole cu focul, trupa Crispus este cea mai cunoscuta trupa de acest fel din Romania. Spectacolele lor combina pirotehnia cu acrobatii, creand astfel efecte vizuale unice pentru diverse evenimente – de la spectacole in aer liber si festivaluri, la concerte, lansari, petreceri corporate si private sau party-uri.

Iubita de catre publicul amator de senzatii tari, Crispus ofera de fiecare data un spectacol special, deosebit de tot ceea ce a devenit obisnuit pe piata showbiz-ului din Romania. Simplitatea si naturaletea cu care acesti tineri manuiesc focul au atras atentia la nivel national, nu doar organizatorilor de evenimente, ci si intregii mass-media.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *