Peris si Billa: 8 ani de parteneriat

Romsuintest Peris isi continua parteneriatul incheiat cu Billa. Din anul 2004, clientii gasesc in galantarele lantului de supermarketuri si in carmangeriile acestuia carnea frageda cu gust inconfundabil si aspect placut a porcului de Peris.

La Billa, furnizorii de carne sunt alesi cu o deosebita exigenta, fiecare lot de carne livrata fiind supus unui strict control calitativ, realizat de medici veterinari si de inspectori specializati, iar brandul Peris respecta cele mai stricte norme. “Practic, clientii lantului mentionat beneficiaza de un sistem dublu de securitate a calitatii carnii de Peris, pentru ca aceleasi verificari deosebit de stricte au loc si la Romsuintest. Carnea este foarte proaspata, este zilnic transata si ambalata in conditii de maxima igiena.” a spus Cristina Norocel – Directorul de Marketing al companiei Romsuintest Peris S.A. Un parteneriat demarat acum 8 ani inseamna in primul rand incredere reciproca si constanta in calitate. Brandul Peris este prezent in lantul de supermarketuri in Bucuresti – Billa Floreasca, Billa Titan, Billa Drumul Taberei, Billa Liberty, precum si in Otopeni, in Ploiesti, in Braila si in Galati. “Cele doua branduri si-au dat mana in acest parteneriat din angajamentul lantului Billa de a promova produsele de provenienta romaneasca, printre care si carnea de porc . Multumim si pe aceasta cale pentru increderea acordata unitatii cu traditia cea mai valoroasa in cresterea porcinelor si in cercetarea in acest domeniu din Romania.” a spus Cristina Norocel.

Peris este un nume cu rezonanta in domeniul zootehnic. Cu o traditie de peste 40 de ani, Peris constituie o emblema sinonima cu performanta in cresterea porcinelor. In egala masura, specialistii din domeniu, dar si clientii si consumatorii, cunosc faptul ca la Peris se cresc rase de porci cu un gust unic si calitate ridicata, cu performante deosebite de crestere si procent de tesut muscular superior. Aroma, fragezimea si culoarea, precum si calitatea biochimica si tehnologica sunt motivele pentru care clientii apreciaza carnea de porc de Peris.

Recunoasterea performantelor si a calitatii carnii de la Peris este urmare a activitatii de cercetare desfasurate in cadrul unitatii, aceasta fiind singura din tara care efectueaza cercetare stiintifica in domeniul cresterii porcinelor.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

2 Comments

  1. Valentin 8 October 2012 Reply
  2. Reinvent Consulting 10 October 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *