Servicii de examinare cu dispozitiv poligraf.

Testare cu aparatul poligraf – un nou serviciu Reinvent Consulting

Incepand din aceasta saptamana, avem un nou serviciu. Cel de testare cu poligraful.
Examinarea poligraf este singura metoda stiintifica ce investigheaza direct informatiile stocate in memoria subiectului, informatii deosebit de stabile in timp si inaccesibile altor mijloace de investigare obisnuite.
Aceasta tehnica de investigare este legala, non-violenta, nu lezeaza viata, integritatea si securitatea persoanei, nu aduce atingere onoarei, libertatii si demnitatii persoanei examinate.

Examinarile poligraf se aplica cu eficienta maxima numai pe persoane sanatoase din punct de vedere mental si fizic, care nu au fost supuse unor traume fizice sau psihice.

Conform legislatiei acestea asigura prezumtia de nevinovatie si mijloacele legale de cautare a probelor si pot fi un ajutor pentru persoanele sincere dar banuite din diverse cauze neimputabile lor.

In obiectul de activitate al laboratorului nostru poligraf intra:

– eliminarea din cercul de banuiti a persoanelor sincere care sunt suspectate ca urmare a unor conjuncturi nefavorabile acestora;

– stabilirea corectitudinii si sinceritatii candidatilor la angajare in raport cu cerintele impuse de angajator;

– stabilirea veridicitatii afirmatiilor persoanelor in orice situatie;

– stabilirea sinceritatii partenerilor de afaceri;

– depistarea caracterului calomnios al unor denunturi sau afirmatii;

– stabilirea adevarului in situatia in care despre acelasi eveniment, sau aspect, mai multe persoane fac afirmatii contradictorii;

– identificarea elementelor care demonstreaza sinceritatea sau nesinceritatea unei persoane la incheierea unei tranzactii;

– depistarea persoanelor care, prin declaratii mincinoase, cauta sa obtina avantaje materiale;

– identificarea gestionarilor si a manuitorilor de valori care in decursul activitatii lor si-au insusit bunuri, bani sau valori de la locul de munca sau au inlesnit acest lucru altor persoane;

– identificarea persoanelor care furnizeaza date confidentiale de la locurile lor de munca catre persoane din afara societatii, care nu au dreptul sa le cunoasca;

– examinarea candidatilor pentru a fi numiti sau promovati in functii de raspundere;

– verificarea loialitatii si a corectitudinii salariatilor fata de angajatori;

– prevenirea sustragerilor din societati comerciale prin examinari periodice ale angajatilor;

– verificarea sinceritatii si a fidelitatii partenerilor cuplurilor.

Folosirea tehnicii poligraf prezinta urmatoarele avantaje:

Rezultatele folosirii metodei testelor poligraf nu sunt afectate de trecerea timpului, astfel incat indiferent cat a trecut de la comiterea evenimentelor investigate, subiectii vor avea reactii la fel de puternice ca in prima zi.

Examinarile poligraf pot identifica cuantumul prejudiciilor create si, de multe ori, concluziile analizelor, comunicate subiectului examinat în discuţiile post test, conduc la recunoasterea faptei si recuperarea prejudiciului cauzat.

Nu numai ca examinarile poligraf conduc la depistarea prejudiciilor si identificarea autorilor, dar cu ajutorul acestora sunt eliminaţi din cercurile de banuiţi salariaţii care sunt corecţi și loiali angajatorului, apare efectul preventiv si in final se creaza un mediu de afaceri stabil si eficient.

Costurile pentru efectuarea examinarilor poligraf sunt minime in raport cu castigurile realizate prin acestea.
Examinarile sunt efectuate de catre un psiholog, expert autorizat CNFPA in detectia comportamentului simulat. Daca sunteti interesat(a) de efectuarea unor examinari cu aparatul poligraf, va rugam sa sunati la numarul 0733050402.

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *