Peris a sarbatorit ”Un an de produse sanatoase”

Ieri, la magazinul din Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti, in cadru festiv a fost sarbatorit un an de la relansarea brandului si a iesirii catre marele public a produselor din carne ale SC Romsuintest Peris SA. Momentul festiv, la care au participat numerosi invitati, s-a desfasurat sub titlul generic “Un an de produse sanatoase“, titlu care defineste calitatea si etalonul deosebit de ridicat al activitatii acestei companii.

Seara a reprezentat o intalnire de suflet cu aceia care ni s-au dovedit prieteni si care ne-au ajutat in efortul de a relansa activitatea companiei si de a aduce in atentia consumatorilor produsele noastre de o excelenta calitate.

La evenimentul desfasurat s-au putut degusta atat produse si preparate realizate la SC Romsuintest Peris SA, cat si vinuri de colectie Urlati Dealul Mare acompaniat de mai multe tipuri de branza Artesana.

Pentru SC Romsuintest Peris, anul care a trecut a insemnat foarte mult, un an in care am crescut, in care ne-am dezvoltat continuu. Pentru ca, pana acum, firma era cunoscuta doar pentru relatiile business to business, si nu pentru livrarea produselor populatiei. Din pacate, consumatorul final nu cunostea calitatea produselor noastre si, de aceea, am decis deschiderea catre marele public si acest rebranding pe care il sarbatorim acum. – afirma Cristina Norocel, Director Marketing si Comunicare Grupul REINVENT

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

2 Comments

  1. Simona Profil 14 April 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *