Gustul cunoscut si de 1 Aprilie!

Anul acesta Peris marcheaza ziua de 1 Aprilie cu o oferta cat se poate de serioasa: 50% REDUCERE la toate produsele din carne din cele 2 magazine: Magazin Peris situate in Soseaua Nicolae Titulescu nr 155 si Magazin Krut situat in Str. Intrarea Panificatiei, nr 6 (proximitate Piata Gorjului). Peris este un nume cu greutate in domeniul zootehnic.

Cu o traditie de peste 50 de ani, Peris constituie o emblema sinonima cu performanta in cresterea porcinelor. In egala masura, specialistii din domeniu, dar si clientii si consumatorii, cunosc faptul ca la Peris se cresc rase de porci cu un gust unic si calitate ridicata, cu performante deosebite de crestere si procent de tesut muscular superior.

Aroma, fragezimea si culoarea, precum si calitatea biochimica si tehnologica sunt motivele pentru care clientii apreciaza carnea de porc de Peris. Recunoasterea performantelor si a calitatii carnii de la Peris este urmare a activitatii de cercetare desfasurate in cadrul unitatii, aceasta fiind singura din tara care efectueaza cercetare stiintifica in domeniul cresterii porcinelor. Produsele Peris se adreseaza consumatorului informat, cu necesitati distincte si nu doar de baza in ceea ce priveste alimentatia.

Vorbim despre un consumator interesat de calitate si sanatate, de experienţa gustului si cunoasterea provenientei hranei. Compania Peris doreste sa promoveze produsele proprii si un stil de viata sanatos, atat in randul consumatorilor, cat si in randul angajatilor.  Filosofia Peris este fabricarea de produse naturale din carne, acele produse din carne cu care sa ne putem hrani familiile noastre, copiii noştri, si pe care sa le si putem oferi clientilor nostri putand sa-i privim în ochi! Punem deosebit de mult respect fata de om si consideram activitatea noastra a fi o responsabilitate majora.

Nu pacalim nici de 01 aprilie, dar ramanem fideli calitatii, prospetimii si calitatii. Mai multe detalii pe site-ul www.carnedeperis.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

3 Comments

  1. Diana 10 April 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *