Mic cu mic se face mare…darul

Tot in sfera responsabilitatii sociale, merita sa acordam atentie si actiunilor intreprinse de Fundatia pentru dezvoltarea mediului de munca, un partener al Reinvent Consulting.
Anul trecut, din banii stransi in contul fundatiei din directionarile de 2% din impozitul pe venit datorat de persoanele fizice, au fost sustinute financiar urmatoarele actiuni de binefacere:
– doua interventii pe cord,
– un tratament pentru cancer la un copil de 3 ani,
– un tratament pentru cancer, administrat la Viena, pentru o colega de 23 de ani.

Familiile celor care au beneficiat de ajutor nu stiu cum sa multumeasca mai bine celor care s-au implicat. Multumirile sunt adresate tuturor celor care au contribuit la crearea acestui fond si implicit a acestei posibilitati.

In urma acestor fapte bune, anul acesta au fost facute alte doua solicitari. Acestea se pot sustine cu ajutorul vostru. Fiecare gest de directionare a celor 2% din impozitul pe venit este de o importanta deosebita si poate sa faca diferenta dintre viata si moarte. Putinul de la fiecare se aduna si rezultatul devine darul vietii.

Cei care doresc sa directioneze cei 2% in contul Fundatiei, au mai ajos datele necesare pentru completarea formularului 230:

Fundatia pentru dezvoltarea mediului de munca
Codul de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 18623150
Cont IBAN: RO33 RZBR 0000 0600 0784 1085

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *