Peris devine sponsorul principal al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti – sectia Polo!

Singurul producator roman de mezeluri 100% naturale, Peris , recunoaste si sustine performanta. In spatele muncii neobosite pentru atingerea succesului, precum si al mentalitatii de invingator se afla intotdeauna hrana sanatoasa, naturala, echilibrata.

“Oamenii si apa inseamna natura. Iar cand oamenii inving apa si se depasesc pe ei insisi in competitii vorbim despre perfomanta. Aceasta nu poate fi obtinuta fara o alimentatie naturala care nu contine E-uri nocive. La Peris exact asta facem: produse din carne 100% naturale, care nu contin MDM-uri, nitriti, nitrati, coloranti artificiali si E-uri nocive. Aceste produse sunt rezultatul performatelor obtinute de cercetatorii de la Romsuintest Peris S.A.” a declarat Cristina Norocel, directorul de marketing al companiei.

 

Echipa de polo a Clubului Sportiv al Armatei Steaua a obtinut de-a lungul anilor clasari aproape de top. Anii 2000 au adus cu sine o nouă “revoluţie” a secţiei de polo prin încercarea ca, pornind de la un lot întinerit complet, secţia să construiască din nou, cu migală şi răbdare, marea performanţă. Ceea ce s-a şi reuşit, dealtfel, echipa trecându-şi în palmares nu doar titlurile naţionale câştigate până în 2006, ci şi o importantă contribuţie a poloiştilor stelişti la performanţele din ce în ce mai bune ale reprezentativei naţionale.

 

Peris si poloistii Clubului Sportiv al Armatei Steaua spera sa se bucure si in acest an de gustul cunoscut si savuros al victoriilor.

 

Despre Reinvent Consulting

Reinvent Consulting este o marca a Grupului de firme REINVENT – cu o prezenta de peste 17 ani in afacerile din Romania – specializata in servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *