Reinvent Consulting si Peris – parteneri la Cupa Europei la floreta

Joi, 17 mai 2014, Bucurestiul a gazduit FINALA CUPEI EUROPEI, proba de floreta feminin.
Este vorba despre cel mai important eveniment international al scrimei din Romania la nivel de club, competitie ce s-a adresat echipelor campioane nationale ale tarilor din Europa. Evenimentul a fost organizat in premiera pentru Romania.

Dat fiind faptul ca Steaua a cucerit titlul de campioana nationala in sezonul trecut, castigand dreptul de a reprezenta Romania la Cupa Europei, Clubul Sportiv al Armatei a organizat editia de anul acesta, sub egida forumului suprem EFC (European Fencing Confederation) si a Federatiei Romane de Scrima.

Concursul a fost deosebit de disputat, fiind de un inalt nivel din toate punctele de vedere. Dupa un maraton (practic, unele echipe au sustinut mai multe runde) echipa Steaua s-a clasat pe un onorabil loc III. Finala a fost de o incarcatura deosebita, atat echipa clubului din Franta, care avea in lot si o floretista situata intre primele 10 la nivel mondial, cat si echipa clubului din Ucraina dorindu-si foarte mult titlul european.

Echipa TVSM Kiev a castigat Finala, iar dupa atacul decisiv ucrainencele chiar au tipat si au dansat de bucurie.

Reinvent si Peris suporteri la Cupa Europei la floreta
Podium Cupa Europei floreta feminin

La aceasta ocazie deosebita Grupul REINVENT a fost prezent cu doua branduri. Reinvent Consulting si Peris au avut privilegiul de a fi invitate in calitate de Parteneri ai clubului Steaua pentru cel mai important eveniment din scrima in 2014, intr-o liga selecta, alaturi de alte companii de renume.

La sfarsitul evenimentului, o coincidenta deosebita ne-a atras atentia! Exact cand echipele erau pe podium si se intona imnul national al castigatoarei, pe banerele stadionului au inceput sa ruleze clipurile pentru Peris si Reinvent Consulting cu “Campionii mezelurilor 100% naturale” si “Suporterii intreprinzatori sustin campionii”.

Suporterii intreprinzatori sustin campionii - in concurs
Suporterii intreprinzatori sustin campionii – in concurs
Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *