Lansarea proiectului Calificarea Resurselor Umane – suport pentru cresterea economica

Reinvent Finance Consulting SRL, societate de expertiza contabila recunoscuta de CECCAR, va anunta ca, la nivelul Corpul Experților Contabili si Contabililor Autorizați din Romania, se va lansa proiectul „Calificarea Resurselor Umane – suport pentru cresterea economica”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007-2013.

Proiectul va avea o durată de 18 luni si isi propune atat imbunatatirea serviciilor de orientare si consiliere profesionala in randul angajatilor, cat si dezvoltarea si implementarea unor programe de calificare/recalificare specifice departamentelor suport ale firmelor: contabilitate, resurse umane, vanzari, administrativ, IT.

Prin intermediul proiectului vor beneficia de servicii de orientare și consiliere profesională 4.800 de persoane angajate din toate cele 8 regiuni ale țarii, iar 3.200 persoane vor avea acces la programe de formare in vederea obtinerii unei calificări complete și actuale in corelare cu cerintele pietei muncii.

Pentru implementarea activitatilor in cadrul proiectului se va crea la nivelul CECCAR o Rețea multiregionala de Centre de formare profesionala continua.

Conferința de lansare a proiectului va avea loc in data de 19 iunie incepand cu ora 1600 la sediul CECCAR din Strada Intrarea Pielari nr. 1 – etaj 4.  Accesul la conferinta este permis in baza listei de inscriere. Pentru informații suplimentare va rugam sa luati legatura cu Dna Valentina Radu, la telefon 021.330.88.69 / 70 / 71, interior 325, sau pe adresa de e-mail valentina.radu.ceccar@gmail.com

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *