La final de sezon, CSA STEAUA multumeste sponsorului principal al Sectiei de Polo – Peris!

La finalul recent-incheiatului sezon competitional de polo pe apa, sectia de Polo a Clubului Sportiv al Armatei STEAUA a trimis partenerilor sai raportul de activitate. Editia 2013/2014 a Ligii Nationale de Polo a cuprins un numar total de 29 de meciuri oficiale, CSA STEAUA avand un bilant net pozitiv: 16 victorii, 4 egaluri, 9 infrangeri.

CSA STEAUA – Sectia de Polo multumeste sponsorului sau principal, PERIS, pentru implicarea neconditionata in sportul de performanta pe durata sezonului, colaborare ce a dus la rezultatul scontat: prezenta in finala campionatului national in chiar primul an de parteneriat. Foarte sugestiva este una dintre fotografiile din raport care infatiseaza cativa poloisti ai echipei Steaua multumind galeriei pentru sustinere.

Jucatorii saluta galeria
Echipa de polo Steaua multumeste brandului Peris pentru sponsorizare

Multumim si noi foarte mult Clubului STEAUA si Sectiei sale de Polo pentru incredere si deschiderea catre colaborare, precum si pentru aceasta experienta de neuitat!
De asemenea, multumim membrilor echipei de polo Steaua pentru inalta onoare pe care ne-au acordat-o si pentru toate clipele frumoase pe care ni le-au oferit. Gustul cunoscut al victoriilor este cu adevarat inconfundabil, insa este minunat sa cunosti pasiunea, dedicarea si spiritul de lupta din timpul meciurilor. HAI STEAUA!

Va rugam sa primiti inalta noastra consideratie!

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *