Oferta Black Friday 2014 la gazduiri de sedii si evidenta contabila

Preturi imbatabile de Black Friday 2014 la gazduri de sedii si evidenta contabila

Ultima saptamana a lunii Noiembrie vine cu preturile cele mai mici de pe piata la gazduiri de sedii (fie pentru societati comerciale, fie pentru PFA, II, IF, fie pentru asociatii ori fundatii) si cu o oferta irezistibila pentru serviciile de evidenta contabila. La infiintarile de societati comerciale cu asociat unic cetatean roman aveam oricum cele mai mici preturi de pe piata.

Black Friday: Gazduire sediu – doar 3 euro/luna + TVA, abonament pe un an

Deci, foarte simplu:
toata saptamana 24-28 Noiembrie, cei ce doresc gazduire a sediului social, au la dispozitie serviciul nostru pentru doar 3 euro/luna + TVA, cu contract pe un an, cu conditia ca infiintarea de societate/PFA/II/IF/asociatie/fundatie sa se faca prin intermediul nostru.

Black Friday: Servicii de evidenta contabila: 50% discount la abonamentele pe un an (nu includ parte de salarizare).

La serviciile de evidenta contabila, in aceeasi perioada, acordam 50% discount pentru abonamentele pe un an. Ca sa nu existe neintelegeri, abonamentele respective presupun plata in avans si nu includ servicii de salarizare.

Oferta de Black Friday este valabila si pentru mutarea sediului social

Oferta de gazduire de sedii este valabila si pentru societatile comerciale/PFA/II/IF/asociatii/fundatii care au sedii la alte adrese si aleg sa si-l mute la Reinvent, dar doar pentru primul serviciu (in sensul ca, anul viitor, in cazul in care – ipotetic – oferta ar mai fi reiterata, ei nu ar mai beneficia de oferta si la reinnoirea sediului la Reinvent). De asemenea, oferta NU este valabila pentru companiile care au avut sediul la Reinvent, acesta a expirat si este demarata procedura de reinnoire in perioada 24-28.11.2014.

Ofertele de Black Friday 2014 sunt cumulabile intre ele

Cele doua oferte de Black Friday (cea pentru gazduri si cea pentru evidenta contabila) pot fi cumulate intre ele (in cazul in care clientii, conform paragrafului anterior, intrunesc dreptul sa beneficieze de ele), dar nu pot fi cumulate cu alte oferte derulate de Reinvent.

Doritori?? Sunati repede la 021-318.69.60, 031-1000.701!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *