Aurelian Temisan si multi alti artisti, intr-un concert caritabil pentru Darius Rogojan

Aurelian Temisan,  Sore,  Adrian Nour,  Leo Magdan,  Stefan Ruxanda,  Robert Stevens, Corul de copii Meloritm, Trupa de dans DanS Art Experience, Cvartetul Chromatic, Trupa PierdeVara, Trupa Etajul 4,  Andreea Feraru sunt artistii care si-au anuntat sprijinul pentru o cauza nobila:  salvarea vietii lui Darius Rogojan, un baiat din Ocna Dej diagnosticat cu o tumora intracraniana. Sperantele lui Darius si ale familiei lui se indreapta catre radioterapia cu protoni la o clinica din Germania, tratamentul costand peste 30 de mii de euro.

In zile invaluite de emotia Craciunului artistii amintiti si-au dat intalnire pentru Viata! Te asteptam si pe tine sa hranim impreuna speranta ca aceasta lupta poate fi castigata.

Pretul biletului este 75 lei lei si poate fi achizitionat si online (necesita plata in cont bancar). Va avea loc si o tombola cu premii interesante. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Noi Orizonturi Familia.

Puteti ajuta achizitionand biletul, facand o donatie, donand premii pentru tombola.

Contul Asociatiei Noi Orizonturi Familia este urmatorul:
RO42 BACX 0000 0007 3335 7003

cu mentiunea – Pentru Darius.
Cei ce doresc mai multe detalii sunt rugati sa ne contacteze (fie prin comentariu, fie prin intermediul formularului de contact de pe blog, fie telefonic) si le vom furniza telefonul doamnei Alina Cucerenco de la Asociatia Noi Orizonturi Familia.

Darius isi doreste ca, intr-o zi, sa schimbe lumea si sa-i faca mandri pe parintii lui si pe cei care l-au ajutat sa depaseasca acest moment greu al vietii lui. Ne intinde o mana ca sa-l ajutam.

Va asteptam la concert alaturi de cei dragi si va uram Sarbatori pline de lumina si bucurie!

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *