Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT!

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine! 

Intrebarea de astazi se refera la partile intre care se semneaza un contract de comodat/ inchiriere.

Domnul Georgescu Codrin, intreaba:

„Buna ziua,

Contractul de inchiriere pentru un punct de lucru la o intreprindere individuala intre cine si cine trebuie incheiat? Intre persoana fizica si intreprindere individuala sau intre persoana fizica si persoana fizica?Multumesc!”

Doamna Ramona Bajanaru, consilier juridic Reinvent Consulting, raspunde:

„Va multumim ca ati apelat la serviciile de consultanta oferite de Reinvent Consulting. In privinta situatiei prezentate de dumneavoastra va prezentam mai jos o scurta clarificare.

In primul rand, actul care atesta faptul ca detineti dreptul de folosinta asupra punctului de lucru pe care dumnevoastra il veti deschide trebuie incheiat intre intreprinderea individuala si proprietarul spatiului. Astfel, se realizeaza un contract intre II si persoana fizica (proprietarul).

In continuare, daca vorbim despre situatia in care proprietarului/ locatorul este o  persoana fizica, contractul trebuie inregistrat si declarat la Administratia Finantelor Publice, pentru a functiona in legalitate.

Ulterior indeplinirii acestor formalitati, contractul de comodat/ inchiriere va  trebui sa fie depus la Registrul Comertului in vederea deschiderii punctului de lucru.”

Puteti citi mai multe informatii despre DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU: AICI

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.  

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting/ 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *