Cum sa mentii motivatia angajatilor si fidelitatea partenerilor cu ocazia Craciunului?

Cum sa mentii motivatia angajatilor si fidelitatea partenerilor cu ocazia Craciunului

Sarbatorile de iarna pot fi un bun prilej pentru a mentine o atitudine pozitiva in echipa pe care o conduci, dar si sa le amintesti partenerilor de beneficiile colaborarii voastre. Iata cateva moduri universale prin care poti sa faci sarbatoarea Craciunului mai frumoasa pentru acestia. 

  1. In relatia cu angajatii
  • Ofera prime de Craciun, carduri cadou sau alte beneficii materiale

Da dovada de pretuire a muncii acestora, fie ca oferi prime in bani sau bonuri/ carduri cadou. Cu siguranta efortul va fi apreciat, vei creste motivatia la locul de munca, vei spori gradul de fidelitate si nu in ultimul rand sentimentul de multumire resimtit de fiecare membru al echipei in parte.

  • Organizeaza o petrecere de Craciun, o cina festiva sau cheama colindatori

Indiferent ce mod de distractie alegi, vei oferi amintiri frumoase echipei tale si rezultatul se va vedea intr-o crestere a productivitatii in noul an.

  • Organizeaza un eveniment de tipul Secret Santa sau o intrecere amicala (concurs de hobby-uri, concurs de gatit etc.)

Un mic concurs organizat intern va mobiliza intregul birou. Astfel, angajatii se vor cunoaste mai bine intre ei si coeziunea echipei va creste.

  1. In relatia cu partenerii de afaceri
  • Ofera carduri de reducere sau cadouri personalizate

Fie ca vei opta pentru o agenda sau un calendar special creat pentru fiecare partener, fie ca vei oferi un card cadou la un magazin preferat de catre partenerii tai, acest gest va arata recunostinta si va ajuta in construirea unei relatii profesionale de durata.

  • Invita-ti partenerii la petrecerea de Craciun a firmei

Astfel, vei putea sa creezi o legatura intre angajati si partenerii de business. Acestia din urma vor aprecia deschiderea ta si vor fi fericiti sa afle ca echipa este unita si motivata sa reuseasca lucruri impreuna.

  • Trimite felicitari de Craciun handmade, personalizate

Felicitarile sunt cea mai simpla si eficienta metoda de a iti prezenta intersul fata de un partener de afaceri. Opteaza pentru felicitari realizate manual, iar daca ai posibilitatea, cauta mici afaceri creative cu o tenta de responsabilizare sociala. Sunt multiple firme care sprijina oamenii cu dorinta de munca, dar cu posibilitati reduse. Astfel de afaceri ii ajuta sa gaseasca un loc de munca platit si sa se intretina. Partenerii tai vor aprecia inclinatia si interesul tau spre CSR, iar tu vei face si o fapta buna in preajma Craciunului.

Asadar, exista multiple posibilitati care te vor ajuta sa ai o imagine buna. Arata ca nu uiti sa imparti Craciunul cu toti cei care iti sunt aproape in tot restul anului.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *