Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT!

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la radierea unei societati care are datorii la alte persoane juridice.

Domnul Ionescu Grigore intreaba:

“Buna ziua,

Am un SRL care are datorii la o societate de telecomunicatii. Datoriile se refera la achitarea intarziata a unor abonamente de mobil. Pot sa radiez societatea? Va multumesc.”

Doamna Roxana Nichita, Expert contabil, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Pentru a radia o societate, trebuie sa fiti cu datoriile pe zero, atat fata de stat, cat si fata de terti. Orice datorie trebuie achitata inainte de inchiderea societatii, astfel incat sa nu existe obiectii din partea partilor carora le sunteti dator, in momentul publicarii in Monitorul Oficial a hotararii de dizolvare.

Cum dumneavoastra spuneti ca aveti restante de plata la o companie de telecomunicatii, aceasta companie nu va permite urmatoarea etapa, a lichidarii, decat daca veti achita datoriile in totalitate.

Daca abonamentul este pe persoana fizica, nu vor exista impedimente. Dar daca abonamentul este incheiat pe firma, atunci trebuie sa achitati datoria inainte de a putea realiza operatiunea de radiere firma.

In cazul in care doriti sa colaborati cu firma noastra, tariful pentru inchidere SRL cu asociat unic (include ambele etape: dizolvare si radiere) este de 490 RON – Bucuresti si Ilfov sau 590 RON – alte judete.  

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

  1. Marian 12 September 2017 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *