5 strategii de business care te ajuta sa iti cresti afacerea!

5 strategii de business care te ajuta sa iti cresti afacerea, Reinvent Consulting

Iata 5 idei care te vor ajuta sa iti cresti afacerea si sa castigi clienti prin servicii de calitate, rapiditatea serviciilor sau alte metode inovative si simple.

  1. Preturi mai bune

Daca esti un antreprenor la inceput de drum, cu o afacerea abia infiintata, atunci poti castiga un numar de clienti mai mare, daca oferi servicii la preturi mai mici decat competitia. Pastreaza calitatea serviciilor tale la cote maxime, pentru a nu fi considerat inferior in prestarea serviciilor, dar ofera tarife mai mici.

  1. Accesibilitatea serviciilor

In prezent, unul dintre cele mai importante tendinte in materie de business este sa oferi serviciile accesibile, rapide si calitative pentru clienti. Faptul ca poti avea un serviciu mai rapid decat competitia te poate face lider in domeniul tau de activitate. Nu uita, desigur, de atentia la detalii, tarife corecte si avantajoase si deja esti pe drumul garantat spre succes. De asemenea, daca afacerea iti permite, mobilizeaza-te dupa client. Afla care sunt punctele din orasul tau unde exista cerinta pentru serviciile tale si deschide puncte de lucru permanente sau mobile. Nu astepta clientii sa vina, convinge-i prin prezenta ta in apropierea lor.

  1. Calitate mai buna si imagine profesionista

Daca vinzi produse fizice, atunci asigura-te ca designul si utilitatea lor respecta standarde inalte si te diferentiaza de ceilalti din domeniul afacerii tale. Spre exemplu, Apple nu a avansat prea mult din punct de vedere tehnologic in ultimii ani, insa designul produselor lor ii distinge de ceilalti producatori de tehnologie si le aduce mai mult profit.

  1. Varietate

Intr-o societate in care exista o cerinta pentru decizii care se pot schimba de-a lungul timpului, varietatea utilitatii produselor tale sau diversitatea serviciilor oferite de o singura companie, poate fi un atu important. Daca poti sa pui la dispozitia clientului un numar extins de posibilitati, atunci vei castiga un client fidel.

  1. Suport pentru clienti

Cea mai ignorata parte a unei strategii de business de succes este suportul pentru clienti. Fie ca discutam despre necesitatea de suport pe partea de informare clienti sau de returnari si rezolvarea diferitelor conflicte, nu trebuie sa ignori importanta acestui departament. Daca poti oferi clientilor un serviciu de returnare rapid sau informatii si oferte in cateva minute, atunci te vei situa in preferintele consumatorilor/ clientilor.

In pofida faptului ca aceste strategii pot fi considerate detalii, nu trebuie sa treci cu vederea indicatiile de mai sus. Micile lucruri fac diferenta in mintea clientului si pot influenta major deciziile acestora de cumparare. Asadar, ofera clientilor tau calitate, rapiditate si servicii de informare competente, iar ei te vor rasplati cu fidelitatea lor.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail marketing@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *