Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT!

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la reactivarea unei societati la ANAF si recuperarea actelor juridice si fiscale.

Doamna Elena Tudor intreaba:

“Buna ziua,

Detin o societate, inregistrata in Brasov, care a fost declarata inactiva pentru ca nu au fost depuse declaratiile la ANAF la timp.  Se poate sa o reactivez, chiar daca nu am toate actele de la ANAF? Va multumesc.”

Doamna Georgiana Gaman, Director financiar, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Daca doriti reactivarea societatii la ANAF puteti sa realizati aceasta procedura.

In primul rand, din detaliile de la dumneavoastra, firma nu a depus declaratiile fiscale la timp, aceasta rezultand in declararea sa ca inactiva de catre autoritatea fiscala. In momentul actual, pentru a incepe procedura de reactivare, trebuie sa depuneti toate declaratiile si alte obligatii restante de pe parcursul activitatii societatii.

In privinta actelor, puteti sa le recurperati de la Registrul Comertului Brasov, unde spuneti ca este firma inregistrata, daca vorbim despre acte juridice.

Daca este vorba despre acte fiscale, putem sa verificam la ANAF statusul societatii si sa le recuperam de la organul fiscal.

Daca doriti, compania noastra va poate ajuta cu reactivarea societatii la ANAF, tariful fiind de 250 RON. ”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *