Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT!

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la infiintarea unei clinici de optometrie daca asociatul si administratorul nu au studii in domeniu.

Doamna Ana Maria Marcu intreaba:

“Buna ziua,
As vrea sa deschid o optica medicala si singurul cod CAEN pe care l-am gasit in domeniul optometriei este 8690. Am vazut ca pentru acest CAEN este necesar ca administratorul sa fie medic. As vrea sa stiu daca pot desfasura aceasta activitate fara ca asociatul sau administratorul sa aiba astfel de studii, dar sa angajeze personal calificat. Ca activitate secundara as vrea CAEN de comert – pentru vanzare rame ochelari. Va multumesc.”

Doamna Ramona Bajanaru, Consilier juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Daca va ganditi la infiintarea unui SRL care sa aiba drept activitate principala optometria si sa realizati si activitate de comert cu societatea, atunci nu este necesar ca asociatul sau administratorul firmei sa aiba studii in domeniu. Va fi necesar, in schimb, sa angajati profesionisti cu licenta in optica si opometrie, asistenti medicali, etc., care sa presteze servicii efectiv catre clienti.

Daca in schimb, doriti sa demarati infiintarea unei entitati de tip I.I. sau P.F.A, intr-adevar este necesar sa detineti o licenta sau certificare in domeniul in care doriti sa realizati activitatea.

Reinvent Consulting va poate oferi ajutorul de care aveti nevoie in cazul in care doriti sa incepeti procedurile de infiintare.

Costurile pentru infiintarea unui SRL cu asociat unic sunt de 320 RON – Bucuresti si Ilfov / 420 RON – pentru alte judete.”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *