Agregatoarele pe piata fortei de munca

N-ai un loc de munca? Nu dispera! Cand apelam la un loc de munca? De obicei, cand ne-am pierdut anteriorul job sau pur si simplu dorim sa facem ceva cu viata noastra si vrem sa evoluam pe plan profesional. Cand noua ocupatie intarzie, de obicei apare disperarea si precipitarea, iar in aceste momente este fundamental sa ramanem optimisti si sa gandim pozitiv. Cum am putea reusi sa mentinem fermi pe pozitii?

Era Internetului ne-a adus o multime de inovatii si ne-a facilitat accesul spre informatie in nenumarate moduri. Astazi vom discuta fenomenul de agregator de joburi, care devine tot mai prezent pe piata fortei de munca.

Primul pas spre analogul digital al ziarelor cu oferte au fost job boardurile. Acestea lucreaza conform aceluiasi principiu – oricine poate accesa aceasta pagina gratuit, mai mult ca atat oricine poate publica un aviz, in majoritatea cazurilor, la fel gratuit. Job boardurile sunt intr-un oarecare sens intretinute si suplinite cu informatii de utilizatori. Cu popularizarea constanta a Internetului, au inceput sa apara job boarduri nisate sau chiar agentii de recrutare, care isi desfasoara activitatea pe reteaua internationala.

Cu timpul serviciile si conceptele au devenit mai sofisticate si s-a nascut ideea agregatoarelor. A agrega, conform DEX-ului inseamna a se uni, a se alipi,ce exprima direct principiul agregatoarelor.

Acestea compileaza toate locurile de munca dintr-o tara, oras sau orice alta unitate teritoriala, astfel centralizand o baza imensa de oferte pentru confortul utilizatorului. Astfel, orice utilizator nu mai este nevoit sa viziteze un numar mare de site-uri de profil, pentru a gasi mai multe joburi convenabile.

Agregatoarele care sunt populare in Romania si Europa sunt ro.jooble.org.

Piata fortei de munca este in perpetua schimbare, atat la nivel tehnologic, cat si infrastructural. Profesiile pe care le cauta candidatii devin tot mai detalizate, fapt care infera ca site-urile ce presteaza servicii in acest domeniu trebuie sa-si ajusteze si ele infrastructura pentru a mentine un nivel adecvat de competenta pe piata de astazi. La fel si noi trebuie sa ne adaptam acestor schimbari, in timp ce progresul tehnologic ni se adapteaza noua.

Spor!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail marketing@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *