Monitorul Oficial devine GRATUIT de accesat!

Monitorul Oficial devine GRATUIT de accesat!
Monitorul Oficial devine GRATUIT de accesat!

Incepand cu 1 iunie 2017 se va aplica Legea nr. 195/2016 pentru modificarea Legii nr. 202/1998 privind organizarea Monitorului Oficial al Romaniei, care se traduce prin faptul ca incepand cu aceasta data Partea I si II din Monitorul Oficial pot fi accesate gratuit de catre oricine, oricand.

Aceeasi lege subliniaza si faptul ca toate partile constituente ale Monitorului Oficial al Romaniei vor fi disponibile gratuit in varianta electronica pentru primele 10 zile dupa publicarea lor, urmand ca doar Partea I si II sa fie gratuit de accesat fara limita temporala.

Partea I a Monitorului contine toate actele normative care sunt adoptate de institutiile de stat, precum Parlament, Guvern, ministere etc, in timp ce Partea II cuprinde stenogramele sedintelor parlamentare.

Daca vrei sa accesezi editii ale Monitorului mai vechi de 10 zile, care sa contina toate partile, va trebui sa le achizitionezi in varianta tiparita. In schimb, daca vrei sa te mentii la curent cu toate informatiile si actele normative la zi, poti accesa online, imediat dupa data publicarii, editia din Monitor.

Initial, Senatul a aprobat actul normativ cu mentiunea ca toate partile editiei electronice  sa devina gratuite permanent, insa deputatii au admis doar ca primele doua parti din publicatie sa ramana gratuite permanent, restul sa aiba o data limita de accesare.

Termenul de intrare in vigoare  s-a stabilit a fi data de 1 iunie 2017, introdusa la cererea reprezentantilor publicatiei.

Asadar, daca doresti sa afli informatii despre ultimele legi sau discutii din sedintele de  Guvern, acceseaza editia online a Monitorului Oficial.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *