Regula de 1% pentru atingerea obiectivelor

regula 1% Reinvent Consulting
regula 1% Reinvent Consulting

Oamenii care reusesc au un program. Ei au un plan si-l urmaresc indeaproape. Pas cu pas, zi de zi. Nu sunt zdruncinati in toate partile atunci cand intalnesc o dificultate; daca nu pot trece peste ea, atunci trec prin ea. Obiceiurile nu se schimba intr-o zi. Dar 1% pe zi face ca fiecare obiectiv sa devina realitate, in conditiile in care faci zilnic cate putin din ceea ce ti-ai propus.

Dietele nu functioneaza de pe azi pe maine. Ar fi ideal, mananci 3 luni doar pizza si dulciuri si apoi o zi de  iaurt si gata ai scapat de 10 kg in plus. Dar fiecare dieta functioneaza. Urmata cu consecventa.

Daca vrei sa reusesti trebuie sa fii pregatit sa ai si rateuri. Dar chiar daca se intampla si asta, daca mergi inainte si urmezi Regula de 1% tot ai sanse sa iti atingi scopul. Stagnarea este periculoasa, pentru ca amanand o actiune, amani si victoria. Fiecare pas te aduce mai aproape de ceea ce ti-ai propus. Dar fa-l azi si nu maine, peste 1 saptamana, candva…pentru ca acolo vei ramane blocat.

Coolio, rapperul, a scris versuri in fiecare zi timp de 17 ani inainte de a avea un hit.

Comandantul Hadfield, astronautul, si-a imbunatatit abilitatile in fiecare zi timp de 20 de ani, inainte de a ajunge in spatiu.

Kurt Vonnegut a scris in fiecare zi timp de 25 de ani inainte de a scoate pe piata un bestseller.

Chiar si Mozart, in ciuda faptului ca a fost un copil-minune, a compus timp de 10 ani in fiecare zi inainte de a deveni un adevarat maestru.

Imbunatateste putin cate putin in fiecare zi munca si actiunile tale. Nu poti fi expert intr-o singura zi. Trebuie sa te “upgradezi” constant pana ajungi la nivelul dorit. Daca inmultesti acest 1% pe zi cu zilele dintr-un an, rezultatul este spectaculos.

Daca am citi 5 pagini pe zi din carti din domeniul nostru, atunci intr-un an, am citi 1830 de pagini pline de informatie relevanta. Si fiecare pagina pe care o citesti se bazeaza pe paginile pe care le-ai citit anterior. Avantaj? 99% dintre oameni nu vor citi. Majoritatea oamenilor nu se ating de o carte  dupa varsta de 20 de ani.

Daca scrii 1000 de cuvinte pe zi asta nu inseamna mare lucru. Dar intr-un an este echivalentul a 6-8 romane.

Fiecare zi conteaza. Regula 1% poate fi aplicata in orice aspect personal si profesional. Incearca si tu si apoi vezi rezultatele. Suntem convinsi ca vei fi multumit.

Exista o singura persoana in lume care te poate instala pe drumul catre succes. Acea persoana esti tu!

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *