3 departamente esentiale pentru compania ta

3 departamente esentiale pentru compania ta

Esti la inceput de drum in afaceri? Vrei sa iti organizezi un plan de afaceri puternic, sa setezi obiective si sa incepi sa iti aduni echipa? Inainte de a incepe treaba, nu uita de cel mai important lucru – organigrama companiei tale. Analizeaza cerintele, valorile si obiectivele companiei tale si stabileste care sunt prioritatile in recrutare. Iti venim in ajutor cu o lista a departamentelor esentiale pentru un business aflat la inceput.

  1. Resurse Umane

In primul rand ai nevoie de o echipa competenta, implicata si loiala, asadar departamentul de HR este esential in construirea echipei si atragerea unor candidati potriviti valorilor firmei tale. Nu trece cu vederea acest aspect si incearca sa ai o colaborare deschisa, sa oferi si sa primesti feedback mereu de la specialistii de Resurse Umane.

De ce ai nevoie de HR?

Pentru a tine interviuri, pentru a forma si a mentine o echipa motivata si, nu in ultimul rand, pentru a fi sigur ca deciziile tale si ale colegilor sunt realizate in scopuri comune.

  1. Marketing /Vanzari

Promovarea afacerii tale, mai ales imediat dupa lansare este importanta si nu permite amanare sau intarziere. Un responsabil de marketing si promovare este esential.

De ce ai nevoie de Marketing/ Vanzari?

Serviciile tale trebuie sa apara pe piata, iar gasirea unui punct de diferentiere de competitie poate fi greu de identificat fara ajutorul profesionistilor in Marketing sau Vanzari. Asadar, alegeti macar un specialist in domeniu care sa lucreze pentru brandul tau si sa promoveze serviciile si produsele firmei de la inceput. Daca te gandesti sa apelezi la o agentie de publicitate, acest lucru poate sa te ajute pe termen scurt in crearea diverselor campanii de promovare, insa un angajat iti poate aduce beneficii pe termen lung, iar internalizarea acestui departament iti aduce si economii.

Dupa ce ai ales persoana responsabila de HR la tine in companie, impreuna cu acesta alege un specialist sau director de Marketing sau Vanzari pentru a-ti crea o strategie pe termen mediu si lung.

  1. IT/ Mentenanta

Daca nu cumva ai un business in IT sau o diploma in domeniu, probabil ca te confrunti deja cu numeroase probleme in privinta software-ului, instalarilor de diverse programe si aplicatii necesare functionarii firmei. Un specialist IT iti poate lua de pe cap aceste dificultati.

De ce ai nevoie de IT/ Mentenanta?

Pentru a fi sigur ca toate sistemele si programele interne functioneaza, ca toate resursele tehnologice sunt actualizate la zi si ca angajatii tai sunt productivi la cote maxime, de preferat ar fi sa angajez un specialist in IT. Acesta se va ocupa de instalarea software-urilor care sa usureze munca echipei, se vor ocupa de mentenanta interna a sistemelor si, eventual, a retelei.

Nu subestima o echipa specializata si implicata, pentru ca aceasta poate face diferenta in nivelul de vanzari, productivitate si este definitorie in succesul afacerii tale.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *