4 sfaturi despre cum sa gasesti directia corecta in viata

4 sfaturi despre cum sa gasesti directia corecta in viata - Reinvent Consulting
4 sfaturi despre cum sa gasesti directia corecta in viata – Reinvent Consulting

Ai momente in care simti ca viata ta nu este chiar ceea ce ti-ai imaginat, simti ca esti inchis intr-o colivie din care tanjesti sa iesi? Poate ca nu ai curaj sa faci schimbarile ce ti-ar aduce linistea in suflet, motivatia in inima si energia de a fi exact ce simti ca trebuie sa fii, insa poti urma cele 4 sfaturi de mai jos si sa-ti gasesti directia potrivita, iar cand este pregatit sa o si urmezi. Fericirea se invata! 🙂

1.Nu incerca sa anticipezi viitorul

O mare parte din stresul si anxietatea noastra cu privire la viitor rezulta din analiza a tot felul de scenarii posibile. Ne punem tot felul de intrebari. Punem caruta inaintea cailor!

Uneori incercam atat de tare sa ne dam seama unde vom ajunge incat ne putem simti infranti inainte sa incepem.

Indiferent cat de inteligenti am fi, nu putem anticipa viitorul. Una e sa stii ce se intampla maine, peste 2 luni, faci predictii in functie de actiunile tale, insa nu ai de unde stii unde vei ajunge peste 5 ani. Pana si  globul de cristal ar da gres…

Cu cat accepti imprevizibilitatea vietii cu atat iti va fi mai usor. Sa te adaptezi, sa fii flexibil. Sa traiesti momentul!

2. Incearca orice. Fa ceva.

De atatea ori ne trezim prinsi, ca vrem, ca nu vrem, in haosul vietii. Pentru a face fata cu brio trebuie sa intelegi ca indiferent cat te-ai zbate nu poti controla ce se va intampla maine, poti controla actiunile si deciziile pe care le iei in fiecare zi.

Aceasta este de fapt unul din secretele vietii – sa stii ca ai control absolut asupra fiecaruia dintre gandurile, cuvintele si faptele tale. Si daca incerci, experimentezi, inveti, mergi mai departe, maine vai fi cu un pas inainte decat ai fost azi. Fa ceva in fiecare zi. Orice pas, orice demers oricat de mic te aduce mai aproape de obiectivele tale.

3. Urmeaza-ti vocea interioara.

Poate ca ai avut situatii in care cu cat incercai sa afli mai multe detalii, sa analizezi, sa prevezi riscuri si implicatii, sa ajungi intr-un impas, sa fii confuz si coplesit cu totul.

Cel mai simplu este sa iti asculti vocea interioara, sa iti urmezi instinctul. El te anunta daca drumul ales este bun sau nu, daca decizia pe care o iei este ceea ce trebuie sau daca este cazul sa schimbi directia cu totul.

Este normal sa faci si greseli, dar asa devii mai bun, din greseli inveti, ele te calesc.

4. Crede in tine.

Trebuie sa fii constient ca sunt si altii care fac ceea ce faci tu, sau au incercat aceeasi directie . Concurenta este parte din realitate.  De multe ori chiar cei apropiati seamana samanta indoielii in mintea ta, te pot distrage sau te pot demotiva cu totul.

Asadar, evita astfel de situatii, pentru a limita starea de confuzie, de indoiala. Daca tu crezi in tine, atunci inconjoara-te de persoane proactive, pozitive.  Ideile lor pozitive vor sustine actiunile tale. Mental vei simti ca ai pe cineva in spate, chiar daca toata munca o vei face tu.

Iesi din sfera de confort si din stereotipurile de genul “asa ar trebui sa fie”, descopera modul tau personal de cum trebuie sa fie. Pentru tine!

Desi pentru unii, gasirea drumului corect poate necesita calatoria unei vieti, sigur exista o directie spre care toti tindem:  doar inainte! Am merge si inapoi, insa…doar clipa prezenta ne apartine.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *