De ce vrei sa fii antreprenor?

antreprenor Reinvent Consulting
antreprenor Reinvent Consulting

Ce este antreprenoriatul? Ce este statutul de “patron”? Ce implica? Ce declanseaza aceasta dorinta, aceasta pornire? Unii se nasc lideri, au ceva in AND-ul lor care ii ajuta sa fie ambitiosi, curajosi, sa-si asume riscuri, sa se aventureze in necunoscut si astfel sa reuseasca?

Daca vrei business-ul tau doar pentru a face bani, poate vei reusi, poate nu.

Daca vrei business-ul tau doar pentru a transpune o idee in care crezi cu adevarat, sansa de reusita creste.

Daca vrei sa fii antreprenor, stiind ca poti, ai cunostinte, ai resursele material si umane,  cunosti nevoia pietei, atunci sasele cresc semnificativ.

Daca vrei sa ai propria afacere, cu misiunea de a schimba ceva in mai bine, sa aduci plus valoare la nivel de produs oferit, dar si la nivel social (locuri de munca, implicare in comunitate) atunci deja misiunea ta se contureaza si devine mult mai mai mult decat un simplu scop.

Iar daca adaugi si doza de motivatie corespunzatoare, atunci nimic nu poate sta in calea ta. Imposibilul devine posibil, piedica devine treapta pentru urcus, oportunitatile sanse pentru a fi altfel, antreprenor – model de urmat, sef, coleg, om.

Dar, asta nu inseamna reusita de pe o zi pe alta. Succesul se obtine cu efort sustinut, decizii, piedici, schimbari de plan, ajustari.  Partea care merita toata aceasta zbatere este momentul in care privesti in urma si vezi cat de mult ai evoluat, cat de multe ai invatat prin toate aceste incercari, cat de puternic ai devenit.

Asta e ceea ce vrem sa transmitem clientilor nostri aflati la inceput de drum: nu doar infiintam firme, si oferim servicii juridice, ci si transmitem gandirea pentru  mentalitatea viitorului om de afaceri: gandeste ca un invingator pentru a deveni unul!

Desigur nu vei fi scutit de caderi, de obstacole, greutati, amanari. Insa in momentul in care simti cum efectiv cerul preseaza asupra ta, regasteste motivatia care te-a adus pana aici, respira, aduna-ti fortele si ridica-te. Aici este momentul critic care face diferenta din “ nu a  fost sa fie” si “da, am facut-o si pe asta”.

Nimic nu este imposibil. Toate se fac, insa nu intotdeauna asa cum ne-am inchipuit. Drumurile pot avea si ocolisuri, ce conteaza cat ai ocolit? Conteaza ca ai ajuns unde ti-ai propus.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *