5 sfaturi practice pentru a-ti pastra calmul in situatii limita

5 sfaturi practice pentru a-ti pastra calmul in situatii limita Reinvent Consulting
5 sfaturi practice pentru a-ti pastra calmul in situatii limita Reinvent Consulting

Te enerveaza colegii de munca? Te enerveaza cel care tocmai ti-a taiat calea in trafic? Te enerveaza doamna de la ghiseu care se misca in reluare cu toate ca tu stai la coada de 2 ore? Vecinul asculta manele cu boxele la maxim la 3 dimineata?  

Ai 2 variante: te enervezi sau..te enervezi si depasesti momentul rapid. Pentru bunul mers al vietii tale. Nu uita ca solutii exista la orice problema…Nu lasa problema sa te compleseasca, fii parte din solutie!

Cum depasesti acel moment in care pare ca intreaga fiinta sta sa se sufoce in furie absoluta? Urmeaza cele 5 sfaturi de mai jos:

1. Inspira adanc, foarte adanc – linisteste-te, inspira, expira . Daca nu ti-a trecut, repeta pana simti ca esti mai bine.

2. Numara pana la 10 – chiar functioneaza! Asa te concentrezi pe ceva diferit de obiectul sau subiectul enervarii tale..

3. Detaseaza-te de situatie. Situatii neplacute tot vor mai veni, este inevitabil. Insa fa un pas inapoi si gandeste-te daca se merita aceasta suparare sau nu? Va mai conta oare peste 1 ora, 1 zi, 1 luna? Desigur ca nu…

4. Lasa problema sa treaca pe langa tine si nu prin tine! Nu tot ce se intampla este o conspiratie la adresa ta. Lucrurile se intampla si punct. Accepta si mergi mai departe. Avantaj-serviciu: TU!

5. Vezi partea plina a paharului – putea sa fie si mai rau!  Desigur, putea sa fie si mai bine, dar daca tot iti vine sa urli de nervi, urla si uita. Viata merge doar inainte!

Cele mai bune metode de relaxare:

• Stai 5 minute fara sa faci nimic. Meriti sa asculti linistea!
• Fa un dus sau culca-te o ora, doua.
• Asculta muzica relaxanta.
• Canta.
• Vorbeste despre problema ta cu un prieten optimist.
• Mergi pe bicicleta sau plimba-te in aer liber.
• Fa sport, elibereaza tensiunea.
• Gandeste-te ca ai ceva de invatat din orice situatie neplacuta.
• Zambeste! Si maine e o zi.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *