Cum iti dai seama ce iti place sa faci cu adevarat?

Cum iti dai seama ce iti place sa faci cu adevarat_ Reinvent Consulting
Cum iti dai seama ce iti place sa faci cu adevarat_ Reinvent Consulting

Unii stiu de la bun inceput ce drum vor in viata. Simt, stiu pur si simplu. Altii, nu pun pret pe aceasta intrebare, poate nici macar nu s-au gandit cu adevarat daca profesia aleasa este potrivita, daca ii face fericiti. Si mai exista a treia categorie de persoane, cei in continua cautare.  Asadar: ce iti place sa faci cu adevarat? De ce vrei sa faci asta?

Cand iti gasesti implinirea in job, automat vei gasi armonia si bucuria in viata. Fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu, jobul ocupa mare parte din viata noastra. Majoritatea cara problemele si bucuriile profesionale in viata personala. Asa ca…de ce sa nu tintesti catre fericirea suprema: si acasa si la job? 🙂

Ai o cariera potrivita, simti ca e rostul tau, esti motivat, rezultatele te multumesc, atunci aceste trairi se resfrang in viata ta personala in sens pozitiv. Vii acasa fericit, pleci dimineata la birou cu zambetul pe buze (desigur sunt si exceptii…zile cu stres avem cu totii).

Asadar: ce iti place sa faci cu adevarat?

Raspunsul la intrebare poate nu vine pe loc, ai nevoie de timp de gandire, sa-ti faci ordine in idei.
Daca iti pasa de calitatea vietii tale, vei gasi timp si disponibilitate pentru aceasta analiza amanuntita atat a ceea ce simti pe interior, corelat cu realitatea ta. Tu singur poti decide care e calea corecta.

Ok, iti pui aceasta intrebare, dar ce faci mai departe?

Poti avea mai multe raspunsuri la intrebarea asta. De exemplu: mi-ar placea sa lucrez cu oamenii, mi-ar placea sa calatoresc si mi-ar placea sa am afacerea mea, mi-ar placea sa studiez un domeniu anume etc.

Poate nu toate se intampla dintr-o data, insa primul pas este facut atunci cand simti ca trebuie sa faci ceva mai mult pentru implinirea ta ca om, pentru gasirea unui echilibru intre ceea ce esti, ceea ce faci, ceea ce ai vrea sa devii.

Al doilea pas este acela de a incepe sa studiezi, sa te perfectionezi, sa te pui la curent cu noutatile in domeniu, sa urmezi cursuri fizice sau online, sa dobandesti cat mai multe cunostinte din aria care te pasioneaza.

Pasul 3, de fapt cel mai important este acela de a iubi munca ta. In definitiv, ceea ce faci te reprezinta ca persoana. Rezultatele tale sunt cartea ta de vizita in domeniul profesional.

Ai 2 variante.

  • Varianta 1: alegi sa te complaci, sa nu schimbi nimic la tine, sa nu te implicit, sa te victimizezi si sa crezi ca tot Universul conspira impotriva ta.
  • Varianta 2: alegi sa te bucuri de etapa in care esti, ca inveti ceva nou, ca faci experienta, alegi sa te bucuri, sa evoluezi, sa inveti, sa fii amabil cu cei din jur, sa constientizezi ca fiecare task dus cu brio la bun sfarsit te transforma intr-un profesionist mai bun decat erai ieri.

Alegerea iti apartine. Totul tine de psihicul tau. Automotivatia continua nu este chiar floare la ureche, sa ramai tot timpul la inaltime, in conditiile in care nu esti 100% multumit de realizarile tale, reprezinta cu obiectiv greu de realizat, insa nu imposibil.

Incepe din locul in care esti. Bucura-te de jobul pe care il ai si trateaza-l ca si cum ar fi jobul ideal. Chiar poate deveni asa…

Nu te opri niciodata sa studiezi, sa descoperi lucruri noi, sa aplici strategii noi, sa explorezi, sa cunosti oameni si situatii de viata.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *