O afacere de viitor in Romania? Depozite de deseuri eco-friendly cu materiale geosintetice

O afacere de viitor in Romania_ Depozite de deseuri eco-friendly cu materiale geosintetice Reinvent Consulting
O afacere de viitor in Romania_ Depozite de deseuri eco-friendly cu materiale geosintetice Reinvent Consulting

Eco-friendly- un termen din ce in ce mai folosit chiar si in Romania, un trend din ce in ce mai cunoscut si implementat atat la nivel de life-style, cat si in afaceri. In lumina reflectoarelor: depozit de deseuri ecologice cu materiale geosintetice. In Romania, in baza studiului realizat de InfoCons cu privire la situatia depozitelor de deseuri, la finalul anului 2016 erau functionabile 35 de astfel de gropi de gunoi! Cate localitati din Romania au nevoie de depozite ecologice de deseuri? Mii. 

Materialele geosintetice sunt materiale de constructii realizate din materiale polimerice si care sunt utilizate impreuna cu pamanturile, rocile sau alte materiale.

In Romania lucrarile de constructii utilizand astfel de materiale sunt din ce in ce mai raspandite, dat fiind costul scazut fata de alte materiale cat si avantajele de rezistenta in timp.

Materialele geosintetice sunt versatile, putin costisitoare, ocupa mai putin loc decat straturile natural echivalente, sunt fabricate de obicei ca straturi sau panouri de dimensiuni mari, ceea ce inseamna mai putine imbinari, deci un control mai bun la instalare, au impermeabilitate mai buna si o rezistenta mai mare, au in general un cost mai scazut al achizitiei, transportului si instalarii decat materialele naturale si raspund exigentelor de mediu.

Un trend de viitor: constructiile de depozite de deseuri ecologice. Acest trend va fi o necesitate in viitorul nu tocmai indepartat. Fiecare oras va avea nevoie de un astfel de depozit pentru o reciclare sustenabila a resurselor.

Asadar, vrei sa te aliniezi la miscarea mondiala de protectie a mediului? Fa un pas in fata si deschide-ti o afacere de acest gen? Constructii de depozite de deseuri ecologice cu materiale geosintetice. Si nu numai…

Avantaje/ oportunitati business:

  • nevoia fiecarui oras de a avea un astfel de depozit ecologic, in acord cu legislatia europeana;
  • nu este nevoie de resursa umana foarte specializata lucrarea se executa cu materiale usor de folosit si montat;
  • posibilitatea de a obtine fonduri europene si nationale pentru acest tip de activitate.

Lumea evolueaza si noi odata cu ea. Chiar daca momentan autoritatile au un decalaj in a implementa politica europeana si nationala de aplicare a obligativitatii privind protectia mediului, sansele pentru dezvoltarea unui astfel de business sunt uriase.

Asadar, mii de localitati din Romania au nevoie de depozite ecologice de deseuri. Cate pot fi realizate de firma ta? Depinde numai de tine. 🙂

Cum arata un depozit de deseuri cu materiale geosintetice? Click aici!

Dupa ce faci o cercetare a pietei si un plan de afacere, expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru infiintarea firmei tale:

  • Infiintare SRL asociat unic: 320 lei Bucuresti si Ilfov/ 420 lei alte judete
  • Infiintare SRL-D: 190 lei Bucuresti si Ilfov/ 290 lei alte judete
  • Infiintare PFA: 190 lei Bucuresti si Ilfov/ 290 lei alte judete
  • Autorizare la terti: 100 lei, In cazul in care nu se declara activitate la sediul social/ profesional sau sediul este gazduit pe cabinet de avocat sau activitate impune acest tip de autorizare (pe teren, ex. transport, constructii etc.)

Tarifele includ onorariu, TVA si taxele de la Registrul Comertului.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *