Cum sa atragi vizitatori noi catre site-ul tau? Simplu, prin intermediul continutului scris: articole, postari, mesaje!

 Cum sa atragi vizitatori noi catre site-ul tau_ Simplu, prin intermediul continutului scris_ articole, postari, mesaje!

Cum atragi atentia asupra brandului tau? Cum atragi clientii? Cum ii faci sa te aleaga pe tine dintre toti competitorii? Cum iti faci credibilitate pe piata? Prin Content Marketing sau mai pe scurt: continut scris de calitate. Cum? Vezi in articol.

Cea mai simpla si eficienta metoda de marketare este sa publici continut de interes pentru grupul tau tinta. Incearca sa creezi postari, articole si campanii de marketing care sa aiba un continut atractiv, sa fie pertinente si bine documentate pentru a atrage vizitatori pe site-ul tau.

Pe scurt, continutul tau trebuie sa indeplineasca 3 conditii:

1.Sa educe si sa fie distractiv.

Multi consumatori cauta informatii despre produsele sau serviciile pe care le oferi. De aceea, este vital ca tipul de continut pe care il incarci pe blog/ site sa fie bine documentat si sa educe vizitatorii. Insa, nu incerca sa faci articole stiintifice, mentine un ton prietenos si profesional, care sa inspire totusi diferenta dintre brand-ul tau si ceilalti competitori.

2. Sa conecteze.

Brand-urile care se conecteaza usor cu un consumator, mai ales la nivel emotional aduc de cele mai multe ori rezultate de exceptie.  Gandeste-te la Coca Cola si sloganul lor faimos „Taste the Feeling” si vei intelege de ce acest produs este nelipsit de la orice eveniment in familie sau intre prieteni. Si brand-ul tau poate ajunge aici.

3. Sa converteasca.

Principalul obiectiv al fiecarui articol, fiecarei postari sau mesaj pe social media trebuie sa fie acela de a converti in profit interactiunile cu vizitatorii. Fie ca vorbim despre noi vizitatori si like-uri pe Facebook, fie ca discutam despre vanzari,  conversia ajuta ca afacerea ta sa aiba incasari.

Iata 3 tipuri de continut pe care il poti impartasi pe site-ul afacerii tale:

1. Infografice

Sunt apreciate pentru ca indeplinesc toate cele 3 conditii de mai sus si sunt extrem de usor de share-uit pe diverse retele sociale.

2. Pagini de contact creative

Incearca sa creezi un formular de feedback/  de contact interactiv, care sa ramana in mintea posibilor clienti. Un scurt ghid care sa te ajute sa creezi astfel de pagini poti gasi AICI.

3. Clipuri explicative

Exista numeroase tool-uri prin care poti crea continut video fara sa fii un profesionist in domeniul Premier sau Photoshop. Nu trebuie sa fie un clip complex pentru a prinde, trebuie sa fie clar, distractiv si educativ.

Un bun exemplu campania celor de la  Dollar Shave Club, o companie estimata la 1 miliard de dolari, care a realizat un clip de prezentare, simplu si original, care a devenit viral destul de repede.

Clipul viral al celor de la Dollar Shave Club poate fi vazut AICI.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *