Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT! Pentru un PFA, cu punct de lucru mic, am nevoie de autorizatii?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la obtinerea avizului pentru un punct de lucru al unei PFA. 

Domnul Paul Mares intreaba:

“Buna ziua,

Pentru un PFA, reparatii echipamente comunicatie, cu punct de lucru, am nevoie de autorizatii? Sunt doar eu, nu am alti angajati si spatiul este foarte mic. Va multumesc anticipat.”

Doamna Ramona Bajanaru, Consilier Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

 „Buna ziua,

Indiferent de domeniul in care veti avea activitate pe acest PFA, legal, este obligatoriu sa obtineti avizul de functionare de la Primarie. 

Intr-adevar pentru anumite tipuri de activitate, precum cele de alimentatie publica, intervin mai multe avize de la institutiii precum DSV, DSP, ISU, etc. si o taxa la Primarie pentru a primi un aviz de functionare, iar procesul de obtinere este de durata. 

In cazul dumneavoastra, in schimb, procedurile sunt simple: mergeti la Primaria pe raza careia desfasurati activitate cu punctul de lucru si acestia va indica toate detaliile obtinerii avizului. 

Pentru informatii suplimentare, oferte sau daca doriti o programare pentru consultanta in privinta obtinerii acestor avize,  va stam la dispozitie.”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  firma@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *