PUTEM MUTA MUNTII DIN LOC? DAAAA! Cum? 4 elemente cheie

 

PUTEM MUTA MUNTII DIN LOC_ DAAAA! CUM Reinvent Consulting
PUTEM MUTA MUNTII DIN LOC_ DAAAA! CUM Reinvent Consulting

Chiar PUTEM MUTA MUNTII DIN LOC, sau este doar o expresie banala de motivationare care sa dea bine si atat? Putem oare sa fim atat de puternici incat imposibilul de astazi sa devina posibilul de maine? Ce ne trebuie pentru a ajunge in aceasta stare de a fi si de a actiona?

De obicei cand esti tanar visezi, vrei, iti doresti, ai idealuri, ai proiecte in minte, simti ca esti invincibil, de neoprit….si totusi cum ajungi sa muti muntii din loc?

1. DORINTA – iti doresti cu inversunare sa reusesti, sa atingi obiectivul propus.

2. DECIZIE – nu mai amani in a demara primii pasi. Oricat de mic este efortul el conteaza. Stagnarea insemana esec. Amanarea de azi inseamna frustrarea si nemultumirea de maine. O sigura viata ai pe Pamant, de ce sa o lasi sa treaca pe langa tine, cand poti sa o faci sa treaca odata cu tine.

3. DISCIPLINA – nu se va intampla peste noapte sa devii cine vrei tu sa fii. Succesul ocazional apare ca urmare unui context favorabil, dar succesul real este consecinta unui effort constant, invatarea din greseli, continuare, perseverenta, intr-un cuvant disciplina. Disciplina in munca, in antrenament, in urmarea strategiei de dezvoltare a modului de lucru, a abilitatilor necesare etc.

4. DETERMINARE – Ingredientul de baza. Este nevoie de consecventa pentru un efort de durata, de rezistenta la stress, de putere de decizie (chiar si decizii care dor emotional), de motivatie chiar si atunci cand totul pare sa fie pierdut.

Urmeaza acesti 4 D ai succesului. Vei reusi sigur. Dar tine minte ca ai in fata batalii multe, vei pierde unele dintre ele, dar asa trebuie sa fie. Ai nevoie de esec ca sa intelegi lectiile de viata, sa intelegi unde ai gresit ca data viitoare sa actionezi altfel.

Urmeaza-ti drumul! Muntii pot fi mutati din loc si fara dinaminta..:)

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *