RUBRICA DE MARTI: Intreaba un expert! Ce autorizatii sunt necesare pentru o firma care are drept activitate comert auto si service?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la autorizatiile si avizele necesare pentru o afacere care are drept activitate comert auto si service autorizat. 

Domnul Marius Cosma intreaba:

“Buna ziua,

Am deschis o mica afacere in domeniul auto: voi vinde autoturisme si voi asigura service si asigurare pentru clienti. Ce avize si autorizatii sunt necesare in acest caz? Multumesc.”

Doamna Ramona Bajanaru, Director Departament Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Pentru obiectul de activitate indicat mai sus de dumneavoastra, adica comert cu autoturisme si asigurare servicii de service, este nevoie de urmatoarele avize: 

  • aviz ISU sau negatie ISU;
  • autorizatia de la Mediu;
  • autorizatia de la Registrul Auto Roman (R.A.R);
  • avizul de la Primarie. 

In privinta ISU, aveti nevoie fie de o negatie de la aceasta institutie, daca spatiul pe care il veti autoriza este intr-o cladire rezidentiala, dar are sub 200 mp, fie de un punct de vedere daca spatiul este intr-o cladire nerezidentiala, dar care are o suprafata de sub 600 mp. 

Daca doriti informatii suplimentare sau vreti sa ne ocupam e obtinerea avizelor necesare demararii activitatii dumneavoastra, ne puteti contacta la numerele de mai jos sau pe e-mail.”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresele de e-mail:  firma@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *