“Carpe Diem”! Prezentul conteaza, dar ce urmeaza dupa?

“Carpe Diem”! Prezentul conteaza, dar ce urmeaza dupa_ Reinvent Consulting
“Carpe Diem”! Prezentul conteaza, dar ce urmeaza dupa_ Reinvent Consulting

Carpe diem! Trebuie sa ne bucuram de clipa prezenta, dar ce urmeaza dupa carpe diem? Disfruti de prezent, fara sa te gandesti la viitor? Sau te gandesti la viitor, fara sa traiesti prezentul?

Putina lume stie ca exista o continuare a celebrei zicale, Horatiu a mentionat in poemul sau : “carpe diem quam minimum credula postero”. Asta nu inseamna, traieste azi, vezi maine ce o mai fi. 🙂

Adevarata semnificatie a frazei este „traieste clipa si increde-te cat mai putin in ziua de maine”.

Daca-l ascultam pe Horatiu, ar trebui sa avem grija sa fim cu picioarele infipte in pamant, sa fim realisti. Viitorul nu va fi perfect, asa ca trebuie sa profitam de clipa prezenta, sa traim ceea ce avem, sa fim acorati in prezent, sa ne cladim viitorul cu actiunile prezentului.

Acest indemn iti reaminteste de importanta fiecarei clipe din viata, te ajuta sa constientizezi ca timpul este limitat, irecuperabil, inifint pretios. Nu avem timp de pierdut. Posibil ca ceea ce se intampla astazi sa nu se mai repete niciodata. Asa imboldul: carpe diem. Dar…urmeaza si mai putin cunoscuta constinuare: “quam minimum credula postero”, adica bucura-te azi de ce ai, insa nu uita ca viitorul va fi asa cum il construiesti.

Bucura-te de momentele langa cei dragi, savureaza o inghetata buna, iesi in oras, priveste cerul, relaxeaza-te cu o comedie buna, danseaza, canta, bea o cafea cu prietenele, razi, plangi, traieste!

Nu ai cum sa recuperezi ceva din trecut! Nu mai poti avea trecutul! Asa ca profita de momentele de astazi, dar nu uita ca tu iti construiesti momentele de maine.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *