Eneagrama si cele 9 tipuri de personalitate: tu care esti?

Eneagrama_ tu ce tip de personalitate ai_ Reinvent Consulting
Eneagrama_ tu ce tip de personalitate ai_ Reinvent Consulting

“A te cuceri pe tine insuti este o victorie mai mare decat aceea de a cuceri mii de oameni intr-o singura lupta.” – Dalai Lama

Eneagrama este un instrument psihologic foarte precis ce descrie 9 tipuri de personalitate umana, dezvaluind enigma starilor contradictorii pe le traim: Perfectionistul, Altruistul, Competitivul, Individualistul, Observatorul, Devotatul, Generalistul, Conducatorul si Mediatorul. TU CARE ESTI?

Stiind care este tipul nostru de personalitate, practic aflam care ne sunt punctele forte si punctele slabe, cum ne raportam la realitate si ce anume trebuie sa rezolvam pentru a deveni asa cum ne dorim.

Eneagrama nu ne incadreaza intr-o categorie din care nu putem iesi, ci ne indica din ce categorie facem parte, prin prisma mecanismelor inconstiente ale personalitatii noastre si ne arata cum sa depasim unele conditionari pe care ni le setam singuri, fara ca macar sa fim constienti de acest fapt.

Testul de personalitate ofera raspuns la intrebarile menite sa arate dezvoltarea noastra personala, cine suntem, ce ne motiveaza, ce ne multumeste, cum sa devenim mai buni, mai performanti la munca noastra, cum sa construim si sa mentinem relatii cu cei din jur.

TESTUL de personalitate ENEAGRAMA: Afla ce tip de personalitate ai! Click aici!

Cele 9 tipuri de personalitate …puncte forte, puncte slabe

1. Perfectionistul: integritate si ratiune versus resentimente si perfectionism;

2. Altruistul: generozitate si forta vindecatoare versus posesivitatea si tendinta de a le face pe plac celorlalti;

3. Competitivul: un exemplu de excelenta si autenticitate versus obsesie pentru a atinge succesul si pozitie sociala;

4. Individualistul: creativitate si intuitie versus schimbari bruste de comportament si egoism;

5. Observatorul: inteligenta vizionara si inventivitate versus izolare si excentrism;

6. Devotatul: curaj si hotarare versus anxietate si rebeliune;

7. Generalistul: energic si desavarsit versus nerabdator si impulsiv;

8. Conducatorul: puternic, marinimos versus intimidant si dornic de a-I controla pe ceilalti;

9. Mediatorul: uneste oamenii si atenueaza conflictele versus incapatanare si amanare.

Eneagrama ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, astfel incat sa indentificam partile mai dezvoltate si sa devenim mai buni, mai performanti, mai satisfacuti de viata noastra, de rezultatele noastre, sa gasim armonia, echilibrul, multumirea.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *