Rubrica de Marti: Intreaba un expert! O intreprindere individuala cu activitati agricole depune declaratie unica la ANAF?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la autorizatiile si avizele de la Primarie si insitutii necesare pentru o anumita activitate. 

Domnul Liviu Patrascu intreaba:

“O intreprindere individuala care are venituri din activitati agricole la norma de venit si a depus declaratia 221 mai trebuie sa depuna declaratia unica?”

Doamna Georgiana Gaman, Director Financiar, Reinvent Consulting, raspunde: 

„Buna ziua,

Declaratia privind veniturile din activitati agricole impuse pe baza de norme de venit – formular 221, depusa la organul fiscal competent in anul 2018, pentru anul curent, va fi inlocuita cu declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice, ce se depune pana la 16 iulie 2018, inclusiv.”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresele de e-mail:  

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting 

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *