Rubrica de Marti: Intreaba un Expert! Cum poate un administrator SRL, care a incasat dividende sa depuna online la ANAF declaratia unica. Cum se poate inregistra in SPV (Spatiul Privat Virtual)?

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la depunerea declaratiei unice online si cum se poate inregistra un contribuabil in SPV (Spatiul Privat Virtual) – ANAF.

Domnul Tiberiu Stanica intreaba:

“Buna ziua,

Cum poate un administrator SRL, care a incasat dividende sa depuna online la ANAF  declaratia unica. Cum se poate inregistra in SPV (Spatiul Privat Virtual)?”

Doamna Georgiana Gaman, Director Financiar, Reinvent Consulting, raspunde: 

„Buna ziua,

Pentru a depune Declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice, persoana fizica se poate inregistra in SPV folosind  datele de logare: nume utilizator si parola.

Aprobarea inregistrarii in acest serviciu se poate face automat (in situatia in care detine deja un act administrativ fiscal emis de organul fiscal incepand cu anul 2013) sau la sediul oricarui organ fiscal in situatia in care persoana in cauza nu detine un act administrativ fiscal.

Daca trebuie sa se adreseze organului fiscal pentru aprobare, persoana in cauza trebuie sa se prezinte la organul fiscal in termen de 10 zile de la data la care a completat formularul web de pe site-ul ANAF.
Pasii necesari a fi parcursi sunt prezentati pe site-ul www.anaf.ro, la urmatorul link: https://www.anaf.ro/…/serv…/Inregistrare_persoane_fizice.”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresele de e-mail:  

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

http://www.facebook.com/reinventconsulting 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *