Planifica succesul afacerii tale in 2019! Check-list demers evaluare/ planificare

Planifica succesul afacerii tale in 2019! Check-list demers evaluare_ planificare Reinvent Consulting
Planifica succesul afacerii tale in 2019! Check-list demers evaluare_ planificare Reinvent Consulting

Inceputul de an este perioada perfecta pentru a face un pas inapoi, pentru a realiza bilantul anului trecut si a privi in fata! Prima parte a anului este cel mai bun moment pentru evaluarea si stabilirea obiectivelor profesionale. Este momentul sa setezi directia de urmat, sa faci retrospectiva anului trecut si sa stabilesti obiectivele anului prezent.

Prin aceasta evaluare identifici in mod realist si corect ce anume a functionat si ce nu, concomitent cu punerea pe hartie a obiectivelor si planurilor pentru anul 2019, astfel incat indeplinirea acestora sa aduca succesul dorit.

Nu esti sigur cum poti face acest demers evaluare/ planificare? Iti oferim un ckeck-list pentru a contura planificarea afacerii tale in noul an:

1. Evaluarea activitatii/ afacerii in anul 2018

• Care au fost obiectivele pentru 2018?
• Cate dintre acestea ai reusit sa indeplinesti?
• Ce obiective au ramas neatinse?
• Care au fost cele mai importante aspecte care au functionat pentru tine si compania ta?
• Ce nu a mers?
• Ce produs sau serviciu a generat cel mai mare profit?
• Ce produs sau serviciu a generat cel mai scazut profit?
• Sunt anumite demersuri pe care le-ai fi facut diferit?

Pe baza raspunsurilor la aceasta evaluare, vei putea sa stabilesti obiectivele de implementat pentru anul 2019 si sa iei masurile de redresare necesare.

2. Planificarea pentru anul 2019

• Care sunt principalele scopuri si obiective pentru 2019?
• Intentionezi maximizarea profitului, minimizarea costurilor si evitarea pierderilor?
• Intentionezi extinderea companiei?
• Te-ai gandit sa schimbi abordarea pietei si implicit strategia de marketing?
• Vrei sa lansazi  produse sau servicii noi?
• Intentionezi sa inovezi? Cum?

Atentie ca obiectivele stabilite sa fie SMART (specifice, masurabile, accesibile, relevante, incadrate in timp) pentru a fi usor de implementat si de cuantificat.

In timpul anului multe lucruri se pot schimba, iar scopul acestei planificari nu este acela de ingradire, ci de a avea un instrument util, cu rol de motivare si sprijin in dezvoltarea corecta a afacerii tale in anul curent.

Asadar, care sunt planurile tale pentru anul 2019?

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *