3 indicii ca esti o persoana PUTERNICA

3 indicii ca esti o persoana PUTERNICA Reinvent Consulting
3 indicii ca esti o persoana PUTERNICA Reinvent Consulting

Ce inseamna sa fii PUTERNIC? Si nu e vorba de ce greutati poti ridica, ci de forta interioara care se resimte in viata de zi cu zi si in relatiile cu cei din jur. Asadar, 3 indicii ca esti o persoana PUTERNICA? 

Indiciu nr. 1: Nu ai avut o viata simpla si in puf, dar ai reusit sa treci peste greutati.

Fiecare om are drumul sau in viata, unii par sa nu aiba nicio problema, altii dau din lac in put la fiecare pas. Dar, cu cat trcei peste mai multe greutati, cu atat te calesti mai tare. Ca metalul care pentru a deveni cea mai puternica sabie trebuie sa indure focul.

Indiciu nr 2: Poti empatiza cu ceilalalti

Fiecare este construit in felul, asa ca a te compara cu altul este total inutil. Comparatia se face doar cu propria persoana, sa fii maine mai bun ca astazi, si astazi mai bun ca ieri. Nu stim ce atuu-uri, ce avantaje, ce calitati sau defecte au altii in comparatie cu noi, asa ca ce se vede din afara nu este totuna cu ce este in interior..

Ai trecut prin greutati…felicitari, esti un om puternic. Si stii ce se simte. Si cum poti sa faci fata si data viitoare. Si acum stii si cum sa ii intelegi sau sa ii ajuti si pe altii care trec prin probleme pe care tu deja le-ai depasit.

Indiciu nr. 3: Stii sa te adaptezi si sa o iei  de la capat (daca si cand e cazul)

Viata te-a invatat ca supravietuieste cel care se adapteaza, care poate infrunta schimbarea, cel care nu renunta, care face fata emotiilor (chiar si celor negative) si poate merge mai departe. Sa o iei de la capat nu este usor. Dar cand nu iti pierzi speranta, in ciuda fricii, a tristetii, a deznadejdii, asta inseamna ca esti un om puternic.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresele de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *