Secretul energiei interioare: 9 MINUTE

Secretul energiei interioare_ 9 MINUTE Reinvent Consulting
Secretul energiei interioare_ 9 MINUTE Reinvent Consulting

Poti fi mereu optimist, motivat, cu un tonus pozitiv? Poate ca da, poate ca nu…dar cu siguranta poti sa te autoeduci ca sa fii cat mai aproape si cat mai des de o stare interioara de milioane.

Si care ar fi secretul energiei interioare? Raspuns: 9 minute de antrenament zilnic, antrenament motivational pentru un moral ridicat.

Asadar, cei 3 pasi din cele 9 minute de antrenamentul zilnic pentru o energie de invidiat:

  • 3 minute – Fii recunoscator pentru ce ai. Gandeste-te timp de 3 minute la ceea ce iti place cu adevarat, ce anume te bucura cu adevarat. Ex: marea, gradinaritul, cataratul pe muntii, sanatatea, familia, cariera etc.
  • 3 minute  – Gandeste-te la propriile reusite. Focuseaza-ti atentia pe ceea ce ai obtinut, pe sentimentul de victorie, canalizeaza-te pe cat de puternic si mandru te-ai simtit dupa ce ai atins obectivul propus.
  • 3 minute  – Gandeste-te la viata in sine, cat de fragila este si in acelasi timp cat de surprinzatoare, spectaculoasa si emotionanata poate fi. Asa ca timp de 3 minute, gandeste-te ce ai putea face ca viata ta sa fie mai buna! Ce poti schimba, ce ai vrea sa incerci, ce ai vrea sa experimentezi…Chiar si testarea unei retete noi de pizza sau sa vezi un film bun..fac diferenta …:)

Bun si acum sa inceapa training-ul pentru automotivatie.

PS: Daca nu ai cel putin 9 minute pentru tine, atunci nu ai viata! Si reluam cele prezentate mai sus…

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresele de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *