Cand nu mai vrei nimic, incepi sa ai totul: CUM? 5 sfaturi

Cand nu mai vrei nimic, incepi sa ai totul_ CUM_ 5 sfaturi Reinvent Consulting
Cand nu mai vrei nimic, incepi sa ai totul_ CUM_ 5 sfaturi Reinvent Consulting

Cand nu mai vrei nimic, incepi sa ai totul: pare ca renunti, dar nu este asa! Doar iti reorganizezi planul de actiune si iti detasezi emotiile de actiuni, astfel incat sa poti lua decizii la rece. Si sa ramai fericit!

CUM? 5 sfaturi:

1. TRECI la capitolul urmator…vei simti cand e momentul, chiar daca ti-e teama de schimbarea paginii.

2. Nu incerca sa lungesti o etapa din viata ta, fortat, pentru  nu vei avea sansa de a vedea sensul unei noi etape, cu experiente, lectii si oameni noi.

3.Tot ce se intampla in jurul nostru este reflectia a ceea ce are loc in sufletul nostru. Elibereaza-te de gandurile apasatoare si lasa loc pentru noi inceputuri. Mai bune! 

4. Nu astepta nimic in schimb de la nimeni. Neavand asteptari, nu vei avea dezamagiri. Neavand asteptari, te vei baza doar pe tine! Neavand asteptari, vei primi bucurie cand vei intalni oameni cu care ai lucruri in comun si care real apreciaza actiunile si felul tau de a fi. 

5. Cand nu mai vrei nimic de la cei din jur, vei avea totul! Ce a fost, a fost, ce este, se intampla, ce va fi…vine oricum…depinde cum te gaseste pe tine! Pregatit psihic, sa asculti prima data vocea ta, apoi a celor din jur.

Succes! 🙂

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 13 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro / firma@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *