Cand visul devine plan, iar planul realitate: 10 motive sa iti infiintezi firma ta

10 motive sa iti infiintezi firma ta Reinvent Consulting
10 motive sa iti infiintezi firma ta Reinvent Consulting

Infiintare firma: adevar sau provocare? Vrei sau nu vrei sa ai afacerea ta? Poti sau nu poti sa o faci sa functioneze? Adevarul: conditii fiscale, piata, cheltuieli, resurse financiare, angajatii potriviti, risc. Provocarea? Sa faci lucrurile sa functioneze. Sa lupti pentru visul tau, sa gasesti solutii si sa te bucuri de rezultate.

10 motive sa iti infiintezi firma ta

1. Visul tau devine realitate! Asa cum si altii inaintea ta au avut un vis, o viziune si le-au pus in practica,a cum e randul tau sa o faci! Se pare ca se poate, cu vointa si actiune.

2. Vei fi independent, in sensul ca vei simti ca ai controlul vietii tale..Nu te mai gandesti daca vei fi dat afara de la munca, daca iti vei supara seful, daca te va enerva colegul, daca altul e promovat inaintea ta…vei avea alte ganduri, cum sa faci afacerea sa merga, sa faci profit, sa cresti. Tu vei fi cel care stabileste regulile.

3. Vei avea un orar flexibil. Tu iti vei alege orele de lucru, cand poti sa lipsesti, cand sa fii prezent, cand sa vii, cand sa pleci. Poti delega catre altii unele activitati. Vei fi liber sa-ti faci programul zilei.

4.  Ai posibilitatea sa obtii venituri mai mari, depinde de tine cum iti vei atrage, pastra si creaa o baza de clienti. Nu vei fi conditionat de grile salariale.

5. Tu vei fi managerul general si vei putea alege cu cine sa lucrezi. Iti poti crea o echipa de la zero.

6.  Vei beneficia de satisfactia de a vedea ideile tale si munca ta conturate intr-o afacere. Una care sa creeze locuri de munca, dar sa si aduca rezultate. Succesul afaceri va aduce cresterea respectului de sine.

7. Vei invata lucruri noi...nu se poate altfel. Antreprenorul este cel care ia deciziile, deci trebuie sa stie despre ce e vorba.

8. Vei avea mai multa experienta, testezi, inveti, te adaptezi, improvizezi, o iei de la capat etc.

9. Faci ceea ce iti place tie. Daca esti pasionat de ceea ce faci, este imposibil sa nu obtii si rezultate. 

10. Nu te vei plictisi, nu vei avea cand! Vei avea de infruntat multe obstacole si de rezolvat probleme dintre cele mai diverse care nu te vor lasa sa simti rutina.

Alege Reinvent Consulting pentru serviciul de infiintare firma!

  • Infiintare SRL asociat unic: 350 lei Bucuresti si Ilfov/ 450 lei alte judete
  • Infiintare PFA: 210 lei Bucuresti si Ilfov/ 310 lei alte judete
  • Autorizare la terti: 100 lei – in cazul in care nu se declara activitate la sediul social/ profesional sau sediul este gazduit pe cabinet de avocat sau activitatea impune acest tip de autorizare (pe teren, ex. transport, constructii etc.)

Tarifele includ onorariu, TVA si taxele de la Registrul Comertului.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 13 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

 

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *